• ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına saat 23:30'dan itibaren kısa süreli bir güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Doping Hafıza Gerçekten Alınır mı?

growgamer

80+
Reaksiyon skoru
0
Selamlar ilk yksme girdim ve 900k gibi bir sonuç yaptım sayısalım neden böyle geldi anlamadım 500 felan bekliyordum bu sene hard çalışmayı düşünüyorum doping hafıza önerir misiniz? kullananlar yazarsa cok sevinirim

Selamlar ilk yksme girdim ve 900k gibi bir sonuç yaptım sayısalım neden böyle geldi anlamadım 500 felan bekliyordum bu sene hard çalışmayı düşünüyorum doping hafıza önerir misiniz? kullananlar yazarsa cok sevinirim
gerçekten hard çalışacaksan dershaneye git bu sene son şansın galiba müfredat değişmeden önceki ama gerçekten sıkı çalışacağını düşünüyorsan dershaneye git yoksa değmez

gerçekten hard çalışacaksan dershaneye git bu sene son şansın galiba müfredat değişmeden önceki ama gerçekten sıkı çalışacağını düşünüyorsan dershaneye git yoksa değmez
dershanede bana cok boş geliyor ben 8 yıldır felan ders çalışan birisi değilim ders dinlerken sürekli uykum geliyor yapamam gibi

Biz kardeşimi kunduz a yazdırdık. Canlı ders var fakat bence en işe yarayan noktası sınırsız soru sorma hakkın ve her hafta birebir koçluk var ve hocalar gerçekten ilgileniyor. Online dershanelerdeki birebir derslere aldanma 20 dakika falan veriyorlar dersi. Bu süreçte önemli olan bol soru sorabilmek ve iyi bir şekilde yönlendirilmek. Ayrıca fiziksel dershaneler dediğin gibi şu an aşırı pahalı ve boş bir işe yaradığı yok. Zaten çalışkan ve iyi olan öğrencilerle ilgileniyorlar en çok. Soru sormak istesen kaç tane sorabileceksin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,622
Üyeler
202,916
Son üye
enesjdod
Geri