GGbaba
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,074
birde uzaktan çeksene glowda çok gibi bunda ben ölü pikselli kabul etmiyorum genelde tercih meselesi
birde uzaktan çeksene glowda çok gibi bunda ben ölü pikselli kabul etmiyorum genelde tercih meselesi
soldaki oled ekran açıkbirde uzaktan çeksene glowda çok gibi bunda ben ölü pikselli kabul etmiyorum genelde tercih meselesi
İşin garip yanı ne biliyormusun aynı monitörü bende marka logosu kısmında 4 sol üst köşede 2 ölü piksel sebepli iade ettim 1 haftada paramı aldım
iyi ki amazondan almışımİşin garip yanı ne biliyormusun aynı monitörü bende marka logosu kısmında 4 sol üst köşede 2 ölü piksel sebepli iade ettim 1 haftada paramı aldım
Bende amazondan aldım geçen hafta perşembe iade direkt depolarına ulaştı iadeyi onayladılar garanti sağolsun 3 gün param provizyonda beklettiiyi ki amazondan almışım
ben ölü pikselli kullanmam hocam tercih seninsoldaki oled ekran açık
sadece siyah ekranda belli oluyor ama glow bayağı rahatsız etti yapıştırdım. bendeben ölü pikselli kullanmam hocam tercih senin
Ktc h27t7p son 2 haftada fazlaca iadeye gitti amazona muhtemelen bilmeyen birisi satın alsa giden iadelerden sipariş gönderir Nethouse isimli satıcı (hiç güven vermiyorlar)sadece siyah ekranda belli oluyor ama glow bayağı rahatsız etti yapıştırdım. bende
2 ay önce indirime girdiğinde aynı firmadan Hepsiburada üzerinden Lenovo monitör almıştım, kargoda pert etmişler, iade ettim sorun çıkartmadılar ve yenisini gönderdiler. Şu an kullanıyorum.Ktc h27t7p son 2 haftada fazlaca iadeye gitti amazona muhtemelen bilmeyen birisi satın alsa giden iadelerden sipariş gönderir Nethouse isimli satıcı (hiç güven vermiyorlar)
sanmıyorum dost indirim kaplanı tg kanalında da çoğu kişide ölü piksel çıkmış haberin olaidefixten aldım, açıp denesem iade versem sorun çıkarırlar mı