❌İndirim Bitti! Ktc H27t7p 27" 1ms Mprt 210hz 6999 TL 6taksit

Arkadaşlar bu monitörü idefix den alırsanız ve türk telekom indirimini yaparsanız fiyat 7100tl ye düşüyor eğer worldcard ile satın alırsanız 1000 tl world puanı veriyor 6100tl ye düşüyor + vakıfbank worldcardsa kartınız kampanya ya katılın oradan da 200 tl world puan veriyor 5900₺ ye geliyor yanlış hesaplamadıysam böyle combolanabiliyor gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@meruem olur mu bu anlattığım şekilde?

forumda böyle bir konu buldum. aynı monitörden mi bahsediyor? eğer öyleyse bu kadar talep neden anlamadım !!!

forumda böyle bir konu buldum. aynı monitörden mi bahsediyor? eğer öyleyse bu kadar talep neden anlamadım !!!
Ne yapalım monitörde ölü piksel var diye almaktan mı vazgeçelim hepsinde çıkabiliyor zaten bu panelin kalitesinin iyi olduğu gerçeğini değiştirmez. KTC'nin kalite kontrolü sıkıntılı biliyoruz bu yüzden Amazon'u görünce yapıştırdım.

Ne yapalım monitörde ölü piksel var diye almaktan mı vazgeçelim hepsinde çıkabiliyor zaten bu panelin kalitesinin iyi olduğu gerçeğini değiştirmez. KTC'nin kalite kontrolü sıkıntılı biliyoruz bu yüzden Amazon'u görünce yapıştırdım.
merak ettim sadece. demek ki ; bile isteye alıyorsunuz...
tamam o zaman...

kıyas yapmak için söylemedim. bende fhd lenovo var. 2k arayışım var ama o konuyu görünce almaktan vazgeçtim. ve merak ettim...
bir de satıcı Amazon değil diye güvenemedim...
Kıyas için değil onu nasıl aldıysan bunu da alırsın diye sordum.

1788899008037.webp

idefixten alıcam ama iade konusunda sorun yaşamaktan çekiniyorum. bende LG UltraGear 27G610A-B var, ktc yi beğenirsem ana monitör yapıcam

2 farklı yerde ölü piksel var iade etmeli miyim ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@GGbaba

Ekler

• IMG_1331.webp
    IMG_1331.webp
    287.5 KB · Hit: 57
  • IMG_1332.webp
    IMG_1332.webp
    339.4 KB · Hit: 57
Geri