Laptop A Uygun Ram Bulma

Miymao

80+
Reaksiyon skoru
14
merhablar asus rog gl502ve dm032 pc var bayadır öyle inetnette gezinmek için kullanılıyor birden ekran gitti ve açılmadı içini açtım kontrol ettim falan sanırım ram yüzünden görüntü gelmiyor . ram gömülü oldugu için tak çıkar yapamıyorum şimdi boşta duran ram slotuna bir tane ram almam gerekiyor pc açamadığım için hangi si uyumlu değil bilmiyorum ram slotundaki fotoğrafı ek olarak ekleyeceğim. yardımcı olurmusunuz

Ekler

• ram.webp
    ram.webp
    287.8 KB · Hit: 21
hocam araştırdığım ve bildiğim kadarıyla bu laptop 24gb maks ram destekliyor suan takılı ve çalısmadıgını dusundugunuz ram 8gb yani suankı bos slot için ddr4 2133mhz bir 16gb ram almak en mantıklı seçenek olacaktır.Yani almanız gereken ram DDR4 16gb 2133 MHz 1.2V 260-pin SO-DIMM bir ram diye düşünüyorum.Eğer benim bilmediğim ve söyoleyebileceginiz farklı bir bilgi var ise duymak isterim 8gb veya 16gb bu özelliklerde bir ram tercih etmeniz anladıgım kadarıyla en mantıklı secenek olacaktır.

sadece chrome giriliyor 4 veya 8 alsam daha iyi olur link atabilirmisin

Son düzenleme:
açıkçası neye bakarak seçeceğimi öğretebilirsen 2. el fakat 1 1.5k bandına sıfır bulamazmıyız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sıfır mı 2. el mi hocam

sıfır ise 8gb 2300 tl bantlarında ddr4 2133mhz ram alabilirsiniz

samsung bir model https://www.n11.com/urun/samsung-m4...8_1drl9spo_1z6774wp&adj_campaign=Akakce_Genel

mesela bu uygunmu hocam

Son düzenleme:
açıkçası neye bakarak seçeceğimi öğretebilirsen 2. el fakat 1 1.5k bandına sıfır bulamazmıyız

mesela bu uygunmu hocam
hocam maalesef bu uygun değil ddr3 olmaz ddr4 bir ram gerekli

2.el de 1000tl nin altında bulursunuz hocam

ddr4 2133 mhz bir ram almanız yeterli

hocam ben size link atacagım

Son düzenleme:
sağolasın hocam yerel pc cileri de bi dolaşayım olmadı 2.3k bayılacaz sahibindende param güvendeyle yollamıyor çoğu. sıfır alırım madem uzun süre kullanırım teşekkürler

Geri