Kulaküstü Kulaklık Önerisi

Exoft

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
6500
Kablosuz da kullanabileceğim tercihen kabloluda kullanabileceğim bir kulaklık arıyorum ses kalitesi müzik ve normal için iyi olması önemli oyun için hiçbir şeye ihtiyacım yok bir de konforlu olması ağrıtmaması

Blackshark v2 x vardı ne kadar oyuncu vs densede gerçekten çok rahattı biraz terletse de rahattı ve ses kalitesindende memmundum ancak kırıldı blackshark v3 almayı düşünüyordum ama bakınca çok oyun odaklı gibi hissettirdi ne önerirsiniz ?

razer barracuda x alabilirsin uygun fiyatlı işini görür görünüşü de gaming gaming durmuyor kafayı çok güzel sarıyor kulak pedleri kumaş sesi de eq ayarı yaparak artırabilirsin kablolu kullanım var bluetooth veya type-c 2.4ghz bağlantı yolu da var mobil uygulaması var

ama eğer tamamen müzik kulaklığı istiyorum diyorsan işler değişir

Son düzenleme:
Kablosuz da kullanabileceğim tercihen kabloluda kullanabileceğim bir kulaklık arıyorum ses kalitesi müzik ve normal için iyi olması önemli oyun için hiçbir şeye ihtiyacım yok bir de konforlu olması ağrıtmaması

Blackshark v2 x vardı ne kadar oyuncu vs densede gerçekten çok rahattı biraz terletse de rahattı ve ses kalitesindende memmundum ancak kırıldı blackshark v3 almayı düşünüyordum ama bakınca çok oyun odaklı gibi hissettirdi ne önerirsiniz ?
nova 7p
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dışarıda fln kullanıcaksanda marshallın olan varya onu al

Razer barracuda X ama eğer marka değistirmek istersen HyperX Cloud lll S modeli var pişman olmazsın

Razer barracuda X ama eğer marka değistirmek istersen HyperX Cloud lll S modeli var pişman olmazsın
barracuda almıştımda beğenmedim rahat gelmedi bide dışarı çok ses veriyor hyperx cloud yerine blackshark tercih ederim alışık olduğumdan bir de ped + mikrofon çıkıyor blacksharkın

nova 7p 11k falan bütçemi aşıyor marshallda küçük geldi kulağa

tamamen ses müzik ya oyun için bir şeye gerek yok ses kasmalı fln oyun oynamıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,282
Üyeler
203,772
Son üye
hasanakdemr
Geri