KaptanMC
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,151
Yani bende 20 yim ve soyle soyliyim bana kalsa bu devirde 18-25 yas arasinda evlenmeli isnanalar en gec 25 ama sorun su ki bu yas araligindak icogu kisi evlenmeye uygun olgunlukta ve zekada degil malesef mesela bende 20 yasindayim bu zamana kadar kendimi tuttum ama etrafima bakiyorum daha lisede oldugum zamanda bile 15-20 kizla yatiyordu arkdaslarim ve suan lisenin altina dusmus nerdeyse ilsiki durumalri bildigim kadariyla cok sıkıntılı bir devirdeyiz ama illa biri vardir
benim suan tek dayanagim kuranda hereksin karsina hak ettigi biri cikar gibisinden bir seyler var yalan olmasin tam hatirlamiyorum ama o tarz bir seydi yani biz duzgun olursak az da akliizi kullanirsak birini buluruz gibi bence
benim suan tek dayanagim kuranda hereksin karsina hak ettigi biri cikar gibisinden bir seyler var yalan olmasin tam hatirlamiyorum ama o tarz bir seydi yani biz duzgun olursak az da akliizi kullanirsak birini buluruz gibi bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada isin cinsiyet kismi olmasa malesef oyle insanin aga si kizdan daha sadiktir ve hayvan gibidir yani ac kalirsaniz muhtemelen kzi sizi terk eder ama agan paraniz yoska senle simit+su yiyip icirsende seni terk etmez hatta mutlu olur seni destekler ama reis iste cinsiyet sıkıntı33 yaşındayım. Evlenmek benim için ev sahibi olmak demektir![]()
Şimdiki zamanda aklı başında olan kız mı kaldı? Erkeğin erkek sevgilisi olur loo Takılın bir arkadaşınızla belki ilişkiniz yürür.
Hem dır dır işitmezsiniz. Hem oturup el ele verip futbol izlersiniz. Hem berbere bir gidersiniz belki berber birinizden para istemez benden olsun der. Hem evde yemek olmayınca el ele verip dışarıda ortaklaşa simit yemeye bile razı olursunuz.
Hem sokakta kavga olunca yanınızda hep desteğiniz olur. 4 el 4 ayak Allah ne verdiyse dalarsınız.
Varmı başka mutluluk?sjsjdhdjsj
Altın bilezik falan da almak zorunda değilsiniz.
Başlık parasıda zaten yok.