Forumun Yeni Hali İyi Olmuş

Şu an default olarak sıcak fırsatlar gözükmeyen kaldı mı bir işlem daha yaptım? Eklenti yapımcısıyla sorunu görüşene kadar halledecektir bu.

Yeni mesajlarda son yazan kişinin avatarının görünmesini eski eklentideki gibi olacak şekilde güncelledim.

Şu an default olarak sıcak fırsatlar gözükmeyen kaldı mı bir işlem daha yaptım? Eklenti yapımcısıyla sorunu görüşene kadar halledecektir bu.
Mobildeyim bende üstene basılıyken sağa çekersem gözüküyor ama sağ tuşuna basınca gözükmüyor

Şu an bendeki tek sorun en beğenilenlerdeki İtopya, PCkolik ve Gamegaraj dan 2 şer tane olması

Şöyle garip bir döngü var en çok beğenilen ya da en trend konular hep sıcak fırsatlarda haliyle o sekmede orası hariç konu görmek çook zor :D

Burda

Ekler

• 1000064534.webp
    1000064534.webp
    8.5 KB · Hit: 13
Ana ekran bende normal ama en beğenilenler değişik bir durumda şu an

Ekler

• IMG_20260911_031257.webp
    IMG_20260911_031257.webp
    77.4 KB · Hit: 16
  • IMG_20260911_031330.webp
    IMG_20260911_031330.webp
    115.4 KB · Hit: 16
Forum hakkında iyi kötü ben karar veremem ama kullanışlı olma yolunda gibi sade görsel olarak eski halde foruma girdiğimde forumdayım diyordum.Liste görünüm hali şuanki fazla sade sanki düz yazı gibi. Alışılır mı alışılır ama ana sayfada konu başlıklarına baktığında bir etkiliyordu gibiydi eski halde.Benim görüşüm bu yönde neyse hayırlı çalışmalar.

yeni halini gören miyoplar ne yapacak acaba :)

Mobilde karanlık modda facia gibi

Edit: düzelmiş

Son düzenleme:
Geri