❌İndirim Bitti! Ktc H27t7p 27" 1ms Mprt 210hz 6999 TL 6taksit

Bu monitörde hiç öyle alım olmadı ki zaten Nisan ayında üretilmiş Türkiye'ye geleli 2-3 hafta oldu. Ayrıca güvenlik bandı var. O kapalıydı geldiğinde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu model performans olarak çok iyi ghosting de yok monitörün iyi olması ile ölü piksel çıklması alakasız o firmanın kalite kontrolünün berbat olduğu anlamına geliyor.
forumda aynı markanın 2k başka versiyonu vardı, ondada ölü piksel ve ghosting sorunlarından şikayet eden çoktu. defolu ürünleri fazlaca var. uzak durulması gereken bir marka bence. fazeon ve James Donkey ayarında.

forumda aynı markanın 2k başka versiyonu vardı, ondada ölü piksel ve ghosting sorunlarından şikayet eden çoktu. defolu ürünleri fazlaca var. uzak durulması gereken bir marka bence. fazeon ve James Donkey ayarında.
Hb de satılan 2k 100hz modelini aldım. Ghosting var mı var. Normal kullanımda birsey görmedim. Ölü piksel de görmedim. Titreme sorunu var demişler göremedim. Yani biraz şans işi bu daha iyi model

bana da 1 tane gelse ben de etmeyecektim. Bir kere daha bakayım dedim. Daha fazlasını gördüm. Monitörde gerçekten zerre ışık sızması yok. Bunu sevdim ama 3 4 tane ölü piksel çok
hocam bende sağ üstte 2 ışık sızması var. bir sğa bir üst olmak üzere. Ama ölü piksel taa kenarda 1 adet var görünmüyor bile. Bu ışık sızması çok sıkıntı mı sizce?

hocam bende sağ üstte 2 ışık sızması var. bir sğa bir üst olmak üzere. Ama ölü piksel taa kenarda 1 adet var görünmüyor bile. Bu ışık sızması çok sıkıntı mı sizce?
rahatsız olmuyorsan sorun yok ama ölü piksellere ara ara bak çoğalıyor.

rahatsız olmuyorsan sorun yok ama ölü piksellere ara ara bak çoğalıyor.
Olu piksel cogalmaz sadece urunun ilk acilis, kapanisinda voltaj ile durum degisebilir fakat sonraki kullanimlarda panel fabrika hatali degilse oyle teker teker artmaz, sabit kalir.

Fazeon, Jamesdonkey tamamen fason urunler KTC kendi arka aydinlatmasini kullanip kendi fabrikasinda uretim yapiyor yani bir cok firmaya da uretiyor fakat sorun şu butceden kismak icin 3-4 olu pikselli panelleri de sorunsuz gorerek satisa koyuyor. Ucuz etin yahnisi olayi da bu. Baska markada yok mu bunlar var ama KTC'de daha fazla maalesef. Ornek bir arkadas forumda H27T7P aldi olu pikselden iade etti yerine Gigabyte G27Q2 aldi onda da olu piksel geldi. Oluyor maalesef.

Bu monitörde hiç öyle alım olmadı ki zaten Nisan ayında üretilmiş Türkiye'ye stoklara geleli 2-3 hafta oldu. Ayrıca güvenlik bandı var. O kapalıydı geldiğinde.

Bu model performans olarak çok iyi ghosting de yok monitörün iyi olması ile ölü piksel çıklması alakasız o firmanın kalite kontrolünün berbat olduğu anlamına geliyor. Ucuz olma sebeplerinden biri bu zaten.
ha ben t22 ile karıştırdım doğru

Olu piksel cogalmaz sadece urunun ilk acilis, kapanisinda voltaj ile durum degisebilir fakat sonraki kullanimlarda panel fabrika hatali degilse oyle teker teker artmaz, sabit kalir.
bende öyle sanıyodum ama öyle olmadı. ilk kurulum yaptığımda ölü piksel hiç görmedim akşam tekrar test ettim 2 tane vardı. kapatmadan önce tekrar kontrol ettiğimde de 1 tane daha oluşmuştu. akım korumalı priz etki eder mi bilmiyorum ama kullanıyorum. da

Beyaz ekranda kontrol ettim sorun yok benim monitör de , yazıp bilgilendireyim istedim hep negatif yorumlara sahip çünkü.

• Beğen
Reaksiyonlar: onep
bende öyle sanıyodum ama öyle olmadı. ilk kurulum yaptığımda ölü piksel hiç görmedim akşam tekrar test ettim 2 tane vardı. kapatmadan önce tekrar kontrol ettiğimde de 1 tane daha oluşmuştu. akım korumalı priz etki eder mi bilmiyorum ama kullanıyorum. da
Olu piksel değildir o stuck pixeldir.

Monitörü şimdi teslim aldım. Ölü piksel var mı diye baktım ama oda çok aydınlık olduğundan emin olamadım. Gece tüm testleri yapacağım. İnşallah sorunsuzdur.

Geri