Forumun Yeni Hali İyi Olmuş

Profil fotoğrafları falan çok büyük. Başlıkların büyük çoğunluğu ekrana sığmıyor bile. Gereksiz büyük olmuş. Telefon için konuşuyorum

Başlıkların altındaki bilgiler gidince ekran baya ferah olmuş beğendim şu an.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Profil fotoğrafları falan çok büyük. Başlıkların büyük çoğunluğu ekrana sığmıyor bile. Gereksiz büyük olmuş. Telefon için konuşuyorum
Profil fotoğrafları aynı hatta daha küçük bile olabilir. Ekrana sığmamasının sebebi kenarlarda 0.25cm civarında boşluklar oluşu. Önceden yoktu galiba veya göze çarpmıyordu.

Telefona özel olarak belki başlıkları biraz ufaltabiliriz.

Şu daha fazla göster en çok beklediğim şeydi sonunda geldi valla helal olsun. Her tıkladığımda 4-5 başlık ekliyor ama bence az, 10-15 tane eklerse daha iyi olur.

Ekler

• Screenshot_20260911_140938.webp
    Screenshot_20260911_140938.webp
    167.2 KB · Hit: 22
Şu daha fazla göster en çok beklediğim şeydi sonunda geldi valla helal olsun. Her tıkladığımda 4-5 başlık ekliyor ama bence az, 10-15 tane eklerse daha iyi olur.
Bir anda o kadar içeriği yüklemek binlerce kişinin gezdiği forumda sıkıntı :)

Bir anda o kadar içeriği yüklemek binlerce kişinin gezdiği forumda sıkıntı :)
Teknik kısmını bilmiyorum ama forumda sörf yapma deneyimini fazlasıyla iyileştireceğinden eminim. Baktım şimdilik 5 başlık ekliyor 10 olsa yeter gibi :D

PC Hocası forumun aynı arayüzü olmuş eski hali çok daha iyiydi rezalet yapmışlar. Ayrıca konu dışı kısmı da gözükmüyor.

İğrenç. Rezalet. Mide bulandırıcı. Lütfen eski tasarıma geri dönün.

Bidaha foruma girmem diyenler👇👇👇

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,995
Üyeler
203,290
Son üye
Baran.a
Geri