lackwiento
80+
- Reaksiyon skoru
- 111
öyle bir şey yokBildirimler kısmının başka satyfada açılması normal mi acaba bence biraz tuhaf olmuş gibi
öyle bir şey yokBildirimler kısmının başka satyfada açılması normal mi acaba bence biraz tuhaf olmuş gibi
İki kere basıyor muhtemelen, aynı bug bende technopatta oluyorduİlk defa böyle bir sorun yazan görüyorum
Telefonda olmuyor ama bilgisayarda şuan oluyor belki bendendir birazdan yeniden baslatacagim bilgisayarıİki kere basıyor muhtemelen, aynı bug bende technopatta oluyordu
Profil fotoğrafları aynı hatta daha küçük bile olabilir. Ekrana sığmamasının sebebi kenarlarda 0.25cm civarında boşluklar oluşu. Önceden yoktu galiba veya göze çarpmıyordu.Profil fotoğrafları falan çok büyük. Başlıkların büyük çoğunluğu ekrana sığmıyor bile. Gereksiz büyük olmuş. Telefon için konuşuyorum
Telefona özel olarak belki başlıkları biraz ufaltabiliriz.Profil fotoğrafları falan çok büyük. Başlıkların büyük çoğunluğu ekrana sığmıyor bile. Gereksiz büyük olmuş. Telefon için konuşuyorum
Bir anda o kadar içeriği yüklemek binlerce kişinin gezdiği forumda sıkıntıŞu daha fazla göster en çok beklediğim şeydi sonunda geldi valla helal olsun. Her tıkladığımda 4-5 başlık ekliyor ama bence az, 10-15 tane eklerse daha iyi olur.
Teknik kısmını bilmiyorum ama forumda sörf yapma deneyimini fazlasıyla iyileştireceğinden eminim. Baktım şimdilik 5 başlık ekliyor 10 olsa yeter gibiBir anda o kadar içeriği yüklemek binlerce kişinin gezdiği forumda sıkıntı![]()
Yapın hocam, firefox da başlıkların sadece 2/3 falan gözüküyor.Telefona özel olarak belki başlıkları biraz ufaltabiliriz.