GK50’den geçip oyun, yayın ve iletişim konusunda sana artı yazacak hiçbir özelliği yok bu cihazın. Elinde Fifine A2 de varmış zaten. Bence dinamik bir mikrofon fırsatı haricinde ekstra bir masraf yapmak mevcut durumda gereksiz.
GK50’den geçip oyun, yayın ve iletişim konusunda sana artı yazacak hiçbir özelliği yok bu cihazın. Elinde Fifine A2 de varmış zaten. Bence dinamik bir mikrofon fırsatı haricinde ekstra bir masraf yapmak mevcut durumda gereksiz.
Kesinlikle katılıyorum fakat teknik düzeltme ile alakası yok hocam. Kondenser olmasının eksisi (bence) dediğiniz gibi hassasiyetidir. Profesyonel stüdyo ortamında özellikle müzik için alınan kayıtlarda artı olarak değerlendirilebilir fakat ev ortamında ses yalıtımı oda içerisinde yoksa tavsiye etmem. Çoğu kullanıcı profesyonel düzeyde stüdyo ortamına sahip değil. Hyper cardioid yapısını incelemelerde ben yeterli bulmadım zaten mimari gereği kondenser olduğu için satış pazarlaması taktiği kullanılmış hyper cardioid denilerek. USB ile kullanıldığında gürültü engellemesi bayağı kötü zaten. Ama artıları da var tabii ki bütçe+tak çalıştır sunması gayet yeterli alınabilir bir ürün yapıyor. İhtiyaç doğrultusunda tercih edilebilir ben etmem deneyim sahibi olarak. Profesyonel iş söz konusu değilse benim önerim Shure bütçelerine çıkmaya gerek yok hocam. Shure taklidi yeterli kalite de globalde kendini kanıtlamış Behringer xm8500 var. Stok yoktu yaklaşık 1 yıldır 6-7k bantlarında geziyordu. Şuan çok alınabilir bi düzeyde 1.5k düzeylerine düşmüş. 20-25 dolarlık dinamik cardioid ve supercardioid behringer ürünleri çok daha iyi geliyor bana. Evet ses kartı mikser zorunluluğu olması tak çalıştır kullanıcılar için bir eksi tabi. M game mikserini kullanıyorum ben xm8500 ve behringer BA 85A ile profesyonel stüdyo kalitesinde tertemiz ses alabiliyorum profesyonel stüdyo ortamına ihtiyaç duymadan.
ürünü almıştım daha sonra ne yapacağım mikrofonu deyip iptal ettim. para bankaya yattı. hop bugün kargo mikrofonu teslim etti beleş mal en sevdiğim demedim tabii ki firmayla iletişime geçtim ve durumu anlattım. istersem kargo ile yollayabileceiğimi söylediler ama gelmişken geri yollamayayım dedim vardır bir hayır. parasını kendilerine ilettim. mikrofon ile güzel bir teşekkür notu ve anahtarlık hediye göndermişler ürünle beraber. birazdan fotolarını çekip koyarım ilgilenen arkadaşlar için. herkese iyi günler dilerim
GK71 Pro versiyonunun masaüstü standlı olan versiyonu. Teknik özellikleri birebir aynı. Alt modellerinden olan GK65'den bile ucuz. Siyah olanıda beyaz olanıda aynı fiyatta. Bu fiyata XLR çıkışlı mikrofon piyasada yok ve HAVIT'in en üst donanıma sahip mikrofonu şuan. Tasarımıda çok şık. Youtube'da videolarıda var kol olan versiyonunun. Ses kalitesine bakabilirsinz. Satıcı markanın yetkili satıcısı. İş bankası kullanıyorsanız maxipuanlarla dahada ucuza alabilirsiniz. İhtiyacı olan arkadaşlar kaçırmasın.
PLUS ÖZEL 200 TL veya YENİ KAYIT OLANA 200 TL gibi kampanyalar ile 1380 TL geliyor. Kontrol etmeyi unutmayın.
çünkü indirim perşembe günü başlamıştı hatta bugüne kadar sürdü sanırım. geç kaldınız. ama yine olur indirim bence. havit markası yapıyor devamlı indirim.
çünkü indirim perşembe günü başlamıştı hatta bugüne kadar sürdü sanırım. geç kaldınız. ama yine olur indirim bence. havit markası yapıyor devamlı indirim.
Kutu açılışını şimdi yaptım siyah yerine beyaz gönderilmiş yanında blue switch anahtarlık vardı kutulama iyiydi keşke doğru renk gelseydi umarım sararma yapmaz.
Kutu açılışını şimdi yaptım siyah yerine beyaz gönderilmiş yanında blue switch anahtarlık vardı kutulama iyiydi keşke doğru renk gelseydi umarım sararma yapmaz.