Çözüldü✓ Darmo Shark M3 V2 Sorunu

Reaksiyon skoru
39
Buradaki bir çok kişinin tavsiyesi üzerine Darmo Shark m3 v2 aldım bugün geldi paketi açtım Mouse un tanıtımlarda gösterilen arkasındaki logosu yok dümdüz siyah arkası . Ardından Mouse Hz testi yaptığımda en fazla 2500 hz i gördüm 8000 hz görmüyor problem bende mi mouse bana bi garip geldi iade etmelimiyim böyle bi problem yaşayan var mı

Buradaki bir çok kişinin tavsiyesi üzerine Darmo Shark m3 v2 aldım bugün geldi paketi açtım Mouse un tanıtımlarda gösterilen arkasındaki logosu yok dümdüz siyah arkası . Ardından Mouse Hz testi yaptığımda en fazla 2500 hz i gördüm 8000 hz görmüyor problem bende mi mouse bana bi garip geldi iade etmelimiyim böyle bi problem yaşayan var mı
Logo siyah olduğu için belli olmuyor olabilir. Veya siyah renkte görünmez diye logo yoktur. Hz konusuna gelirsek googledeki siteler yanlış gösteriyor sanırım razerin birtane driveri vardı o tam doğru hzyi veriyordu.

Hz testini razer uygulamasından yap web siteleri ölçemiyor tam

Hz testini razer uygulamasından yap web siteleri ölçemiyor tam
link varmı uygulamanın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Logo siyah olduğu için belli olmuyor olabilir. Veya siyah renkte görünmez diye logo yoktur. Hz konusuna gelirsek googledeki siteler yanlış gösteriyor sanırım razerin birtane driveri vardı o tam doğru hzyi veriyordu.
uygulama linkini atarmısın arkası düz bildiğin logo felan yok resmini atabilirim

Dostum çok teşekkür ederim şimdi test ettim orada 7350 hz felan gördü
İyi hoş da zaten kullanmayacan ki. Anlamsız. Yüksek dpi oynamıyorsan fark resmen 0. Hayırlı olsun güzel mouse canın sıkılmasın böyle küçük detaylara

Ekler

• 20260911_230643.webp
    20260911_230643.webp
    1.6 MB · Hit: 11
  • 20260911_230628.webp
    20260911_230628.webp
    1.5 MB · Hit: 11
Geri