🔥İndirim Bioxcin Forte Yoğun Bakım Kiti Saç Dökülmesine Karşı Şampuan, Serum 387₺

Marka ürün önemli değil. Temiz içerikli SLS/SLES içermeyen herhangi bir şampuan olabilir. Saçtaki şikayete göre de bakım yağları kullanın.
Çok az varmış hocam ondan

Şöyle bir şey buldum iyi midir acaba sülfatsız şampuan cidden fark ediyor falan demiş insanlar

Çok az varmış hocam ondan

Şöyle bir şey buldum iyi midir acaba sülfatsız şampuan cidden fark ediyor falan demiş insanlar
Ben bilmiyorum ama eşim, marka iyi fena değil dedi :)

Yorumları 3.6 puan oradan anlaşılıyor zaten para tuzağı olduğu
Ürünle alakasız yorumlar onlar kırık gelmiş paketleme kötü gelmiş vs diye yorumlar var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir çoğu para tuzağı faydasız ürünler. Düzgün bir tane sülfat içermeyen bir şampuan alıp doğal yağlarla saçı destekleyin.
Ulan varya bol keseden atıyorsunuz bu ürün sülfat içermiyor

Son düzenleme:
Ürünle alakasız yorumlar onlar kırık gelmiş paketleme kötü gelmiş vs diye yorumlar var

Ulan varya bol keseden atıyorsunuz bu ürün sülfat içermiyor
Ürünü bire bir araştırmadım dostum. olabilir olmayabilir. benim yorumum genel.

Ürünü bire bir araştırmadım dostum. olabilir olmayabilir. benim yorumum genel.
Burda bu ürün özelinde konuşuyoruz netice de bilgin varsa herkes yararlanması güzel ama yoksa yoruma da gerek yok genel olarak diyorum.

Burda bu ürün özelinde konuşuyoruz netice de bilgin varsa herkes yararlanması güzel ama yoksa yoruma da gerek yok genel olarak diyorum.
Sana mı soracağım kral neye yorum yapmayacağımı? Boş yapma işine bak.

Genetik erkek tipi dökülme varsa bu işin tek çözümü dht baskilamaktır gerisi para tuzağı bununda yan etkileri vardır ama risk olmadan kazanç yok.

Genetik değilse de bunlara para harcamayın vitamin eksikliğiniz vardır dahiliye gidip kan testi yaptırın esksik vitaminleri tamamlayin yola devam

6 yıldır kırmızı olanını kullanıyorum saç dökülmem varken başlamıştım 19 yaşımda o gün bugündür hep onu kullanırım . SebaMed gibi pahalı markalar da denedim memnun kalmadım ve ilginç şekilde yapay zekalar bioxinin içeriğini daha çok beğeniyor. Tabi dökülceği varsa dökülür ama bana çok yardımı dokundu

Sana mı soracağım kral neye yorum yapmayacağımı? Boş yapma işine bak.
Bana sormu dedim fırsatı gördüm bilmediğin halde yorum yapmışsın sana inansam hiç bakmayacaktım milletin aklını bulandırma bilgin yoksa.

Doktora görünmeden minoxidil kullanmak ne kadar doğru?
Reçetesiz satılıyor hocam genel olarak öneriliyor ondan söyledim tabi ki bir doktor tavsiyesi daha dogru

Genetik erkek tipi dökülme varsa bu işin tek çözümü dht baskilamaktır gerisi para tuzağı bununda yan etkileri vardır ama risk olmadan kazanç yok.

Genetik değilse de bunlara para harcamayın vitamin eksikliğiniz vardır dahiliye gidip kan testi yaptırın esksik vitaminleri tamamlayin yola devam
Dht baskılamak için en kolay yol finasterid hocam ama ilaç kullanmak ne kadar dogru bilemem minoxidil kendim kullanıyorum kan akışı ve folikül kökü uyararak çalışıyor dht ile bir ilgisi yok

Bana sormu dedim fırsatı gördüm bilmediğin halde yorum yapmışsın sana inansam hiç bakmayacaktım milletin aklını bulandırma bilgin yoksa.
Mesajım ürünle alakalı değil genel değerlendirme yaptım diyorum hala konuşuyorsun.

Reçetesiz satılıyor hocam genel olarak öneriliyor ondan söyledim tabi ki bir doktor tavsiyesi daha dogru

Dht baskılamak için en kolay yol finasterid hocam ama ilaç kullanmak ne kadar dogru bilemem minoxidil kendim kullanıyorum kan akışı ve folikül kökü uyararak çalışıyor dht ile bir ilgisi yok
Xpecia kullanabilirsin saw Palmetto ve kabak çekirdeği de kullanabilirsin

Geri