🔥İndirim Nextstar Ye-55ıdg11 55'' 140 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Miniled TV 23.999₺

Başka ne sorunu var
Ips miniled olması başlıca sorunu. Ips miniled olunca iyi bir optimizasyon olması gerçekten şart oluyor ama bu tv ne optimizasyon ne de dimming zone sayısı açısından yeterli değil ips için. Üstüne üstlük kalite kontrol sorunları çok fazla. Panel kasaya tam oturmuyor, oynuyor falan bazılarına giden ünitelerde. İşlem gücü de zayıf. İşin özü ben almazdım. Alacak olan da bunları göz önünde bulundursun. Bütçe artırıp tcl/iffalcon miniled tvlere bakılmalıdır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gerçek miniled değil
Öyle de denebilir. Gerçek miniled performansından epey uzak bir performans veriyor.

Ips miniled olması başlıca sorunu. Ips miniled olunca iyi bir optimizasyon olması gerçekten şart oluyor ama bu tv ne optimizasyon ne de dimming zone sayısı açısından yeterli değil ips için. Üstüne üstlük kalite kontrol sorunları çok fazla. Panel kasaya tam oturmuyor, oynuyor falan bazılarına giden ünitelerde. İşlem gücü de zayıf. İşin özü ben almazdım. Alacak olan da bunları göz önünde bulundursun. Bütçe artırıp tcl/iffalcon miniled tvlere bakılmalıdır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Öyle de denebilir. Gerçek miniled performansından epey uzak bir performans veriyor.
Şu an ps5proda bunu kullanıyorum evlenince tcl c6k 65" kullanacağım şu an çeyizde duruyo :( bu nextstar da mı aynı model ?

Ekler

• 65694.webp
    65694.webp
    167.1 KB · Hit: 38
Şu an ps5proda bunu kullanıyorum evlenince tcl c6k 65" kullanacağım şu an çeyizde duruyo :( bu nextstar da mı aynı model ?

Hatırlamıyorum ama 65 de aynı panel olması lazım ya. Yani varsa çalışıyorsa kullan üzülmelik bir durum yok bence. Sadece yanlış fiyatlandırıldığını düşünüyorum ben bu modellerin. Bu fiyatın indirimli değil normal fiyat olması gerektiği kanaatindeyim. 65c6k taş gibi tv hayırlı olsun. Ben dayanamaz çeyizden çıkarır kurardım hanımdan da tokadı yerdim hahalwkfşd

1 hafta önce aldım 26 bine ilk aldığım ufak bir hasarlı gelmişti ikinciyi sipariş ettim 4 gün önce geldi bu sefer hasarsız. Ben eski bir televizyondan geçtiğim için kalitesi çok iyi geldi ama yorumdaki arkadaşlar iyi yermiş tv yi 24 bine başka ne alınır ki? herkes bütçe arttıramıyor sonuçta

1 hafta önce aldım 26 bine ilk aldığım ufak bir hasarlı gelmişti ikinciyi sipariş ettim 4 gün önce geldi bu sefer hasarsız. Ben eski bir televizyondan geçtiğim için kalitesi çok iyi geldi ama yorumdaki arkadaşlar iyi yermiş tv yi 24 bine başka ne alınır ki? herkes bütçe arttıramıyor sonuçta
Valla minilede bütçe yetmiyorsa zorlamamak lazım benim kanaatim. 25 binim değerli. Onu kurtarmak için gerekirse 5-10 bin daha veririm diye düşünüyorum. Ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye bir laf var çok severim. Ne zaman ucuz mal denediysem ağzım yandı. Tv berbat falan demiyorum ama ben tcl/iffalcon indirimi kovalardım. 55 inçleri 30 bin civarına düşüyor ve gerçekten çok daha rafine

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Niga
Geri