Wraith sitesinden 6 ay önc egamepad aldım tuşu düz basarken kırıldı ve bana kullanıcı hatası dediler bidaha asla o siteden alışveriş yapmam ve önermemYerinde olsam o gamepad yerine bunu tercih ederdim. TKL Klavyeler konusunda pek fikrim yok hala full kullanıyorum.
![]()
LeadJoy Xeno Plus Oyun Kolu
Oyun Kolları ve Aksesuarları Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik...wraithesports.com
Geçmiş olsun hocam. Tüketici hakem heyetine başvurarak hakkınızı aradınız mı?Wraith sitesinden 6 ay önc egamepad aldım tuşu düz basarken kırıldı ve bana kullanıcı hatası dediler bidaha asla o siteden alışveriş yapmam ve önermem
Uzun sürer diye uğraşmamıştım yarın unutmazsam şansımı deneyeyimGeçmiş olsun hocam. Tüketici hakem heyetine başvurarak hakkınızı aradınız mı?
gameraider klavyesi gamepıwer tirusa benzer, bazı özellikleri farklı switch, kasa tipi olarak. gamepower tirusa gaminggentrden şefffaf keycaps alırsın bal gibi akar.xbox gamepad almayı düşünüyordum fakat drift problemi ve pil can sıkıcı o yüzden gullikit kk3 max almaya karar verdim klavye olarakta gameraider k1 he hoşuma gitti sizce uzun yıllar götürürmü kalitleimidir
ulugames.com.tr
meyergaming.com