Alacağım Klavye ve Gamepad Nasıl?

Sxowz

80+
Reaksiyon skoru
16
xbox gamepad almayı düşünüyordum fakat drift problemi ve pil can sıkıcı o yüzden gullikit kk3 max almaya karar verdim klavye olarakta gameraider k1 he hoşuma gitti sizce uzun yıllar götürürmü kalitleimidir

Yerinde olsam o gamepad yerine bunu tercih ederdim. TKL Klavyeler konusunda pek fikrim yok hala full kullanıyorum.

Yerinde olsam o gamepad yerine bunu tercih ederdim. TKL Klavyeler konusunda pek fikrim yok hala full kullanıyorum.

Wraith sitesinden 6 ay önc egamepad aldım tuşu düz basarken kırıldı ve bana kullanıcı hatası dediler bidaha asla o siteden alışveriş yapmam ve önermem

Wraith sitesinden 6 ay önc egamepad aldım tuşu düz basarken kırıldı ve bana kullanıcı hatası dediler bidaha asla o siteden alışveriş yapmam ve önermem
Geçmiş olsun hocam. Tüketici hakem heyetine başvurarak hakkınızı aradınız mı?

xbox gamepad almayı düşünüyordum fakat drift problemi ve pil can sıkıcı o yüzden gullikit kk3 max almaya karar verdim klavye olarakta gameraider k1 he hoşuma gitti sizce uzun yıllar götürürmü kalitleimidir
gameraider klavyesi gamepıwer tirusa benzer, bazı özellikleri farklı switch, kasa tipi olarak. gamepower tirusa gaminggentrden şefffaf keycaps alırsın bal gibi akar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tabi para cepte kalsın dersen. ama gameraidere kafayı koyduysan olabilir. kağıt üstünde iyi değerler.

1789171686602.webp

bütçe biraz daha çıkarsa bunu öneriyorum.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,140
Üyeler
203,722
Son üye
hasantekeoglu
Geri