🔥İndirim Iphone 18 Pro Ön Satışta Aktif! 137k🔥

Düz iPhone 18 kaç olur acaba🤔
Bilmiyorum. 17den devam ben uzun bir süre. Trafik kazasında cebimde kalıp kırılmasa 13 pro kullanıyordum hala sorunsuz sıkıntısız. Bunu da bi 5-10 sene arası kullanırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

açız diyenler iphone almak için geceden sıraya girmeye başlarlar
Ev araba alabilcek sanki tabii iphone alacak adam başka ne yapacak :D ekonomi çok iyi yeğenim bizde 18 pro 6 aylık asgari ücret parası adamlarda 4 günlük asgari ücret zuhahah

Bilmiyorum. 17den devam ben uzun bir süre. Trafik kazasında cebimde kalıp kırılmasa 13 pro kullanıyordum hala sorunsuz sıkıntısız. Bunu da bi 5-10 sene arası kullanırım
100 bin yapmışlar ya düz 17'yi o kadar da verilmez apple bazen aşırı zam yapıyor

Ben kırık ve yurtdışı 13 proyu hepsiburada değiş tokuşta 35 bine okuttum 42 bine falan geldi 17

Çadırı kuranın kim olduğunu söylersem tutuklanırım
Bildim bildim, bilmememin imkanı yok

Yd Xiaomi 15 den devam

Ben kırık ve yurtdışı 13 proyu hepsiburada değiş tokuşta 35 bine okuttum 42 bine falan geldi 17

Çadırı kuranın kim olduğunu söylersem tutuklanırım
Apple'nin iyi yanı kalmadı (fiyatına göre) şu anda insanlar sırf prestij diye alıyor

Samsung da öyle maalesef🙁
S23 serisine kadar Samsung iyi desem de son zamanlara doğru bozdu bence

Xiaomi'yi de Poco F9 serisi gelene kadar savunuyordum o da aşırı zam yaptı

Piyasadaki köklü markaların hepsi bocaladı maalesef 🙁

Yd Xiaomi 15 den devam
Bende yd xiaomi 15 ultra'dan devam

Apple'nin iyi yanı kalmadı (fiyatına göre) şu anda insanlar sırf prestij diye alıyor

Samsung da öyle maalesef🙁
S23 serisine kadar Samsung iyi desem de son zamanlara doğru bozdu bence

Xiaomi'yi de Poco F9 serisi gelene kadar savunuyordum o da aşırı zam yaptı

Piyasadaki köklü markaların hepsi bocaladı maalesef 🙁
android böyle rezalet olduğu sürece apple sadece ios vermesi yeterli oluyor ayakta kalması için. Samsung S serisi pek satmıyor başından beri böyleydi zaten. Apple ile rakip değiller farklı klasmandalar. Yurtdışında adam aynı fiyata iphone dururken niye samsung s serisi alsın. Samsung gariban ülkelerde J, A, M serisi satarak kazanıyor

android böyle rezalet olduğu sürece apple sadece ios vermesi yeterli oluyor ayakta kalması için. Samsung S serisi pek satmıyor başından beri böyleydi zaten. Apple ile rakip değiller farklı klasmandalar. Yurtdışında adam aynı fiyata iphone dururken niye samsung s serisi alsın. Samsung gariban ülkelerde J, A, M serisi satarak kazanıyor
Rezalet değil ya korsan programlar Android'de var ondan zaten ben Android telefon almayı seçtim
Gerçi o da kalkacakmış hayırlısı inşallah

F-droid gibi mağazalardan apk indirme devri sona eriyor maalesef

Geri