5334 TL'ye Atk Rs7 Air Manyetik He Klavye Alınır mı?

Mchose jet 75 çok fazla önerilmiş bu forumda aslında. Bende uzun süredir manyetik klavye arayışı içersindeyim.

RS7 kullanan arkadaşlar varsa yazılım tutarlılığı ne durumda acaba?
Ben de uzun süredir arayış içerisindeyim, sen neye karar verdin?
RS7 Air'da güzel klavye ama QBZ75 daha iyi bir tık. Switchleri direkt Kailh'e yaptırıyorlar ve Kailh görebileceğin en iyi fabrikaya sahip en kaliteli switch ureticilerinden biri. PCB üstündeki MCU'yu soğutmak içinde özel heat spreader katmanı koymuşlardı sanırsam. Kasaya hiç gelmiyorum zaten. Gri'si ne zaman gelir onu bilmiyorum tabii.
Mouse'u senin vesilenle almıştım baya da memnunum. QBZ75 yok ise 2. en iyi seçenek Rs7 mi? Grisinin stoğa girmesini bekleyecek zamanım yok ve plastik olmasına rağmen Rs7 daha pahalı, neden böyle bu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@cansux Hiçbir şey görünmüyor ya, bence çok kötü ama yapacak bir şey yok, bakmadan yazdığımız için sorun olmaz muhtemelen.

@Romalu lakaka ben de sky v1 f3 mouse satın aldım, atk yazılımını çok beğendim.

Alıntı yapamadım ondan etiketledim.

Hocam bende forumdan önerilerle rs7 air aldım şuan baya memnunum sesi az ve hoş ve tıklayış hisside güzel bence malzemelerindede herhangi bir gıcırdama vs yok yazılımıda güzel çok teknik kısımlarını anlamadığım için net bişey diyemem ama genel hatlarıyla ben baya memnun kaldım

Mouse'u senin vesilenle almıştım baya da memnunum. QBZ75 yok ise 2. en iyi seçenek Rs7 mi? Grisinin stoğa girmesini bekleyecek zamanım yok ve plastik olmasına rağmen Rs7 daha pahalı, neden böyle bu?

Wraith'in saçma zamı yüzünden. Klavyeyi sisirttiler setup hesaplarına sonrada zam yaptılar sevmem zaten Wraith'i. İrok MG75 Pro'da çok iyi ama ön sipariş beklemem diyorsun. Tüm yollar RS7 Air'a çıkıyor.

Henüz karar vermedim fakat %70-75 mchose jet 75 den yapacağım gibi duruyor. bütçem 5k en fazla 5.5-5.6 ya kadar çıkarım daha fazlası benim için saçma geliyor.

Ne yazık ki bu fiyat bandında dahi düzgün güzel bir klavye bulunmuyor manyetik switchlerde. O yüzden bu ay sonuna kadar muhtemelen bir sipariş vermiş olurum. Çok fazla konu açıldığı için yeni konu açıp milleti darlamak istemiyorum. Burada bu şekilde denk geldikçe sorup soruşturuyorum. Eski konulara baktığımda 2-3 ay geriye dönük genel olarak mchosen jet 75 baya bir önerilmiş. 2025 yılı ortaları ve sonları sorunları olduğunu fakat bu yeni dönemde 2026 yılında çok fazla hata ile karşılaşılmadığını okudum.

Hocam bende forumdan önerilerle rs7 air aldım şuan baya memnunum sesi az ve hoş ve tıklayış hisside güzel bence malzemelerindede herhangi bir gıcırdama vs yok yazılımıda güzel çok teknik kısımlarını anlamadığım için net bişey diyemem ama genel hatlarıyla ben baya memnun kaldım
Hiç mi olumsuz yorum gelmez ya, alayım o zaman valla. Daha fazla yorum beklemeye gerek yok. Teşekkür ettim zaman ayırıp yorum yazan herkese <3 Akşamları tuşların görünmemesine yorumun ne?

Wraith'in saçma zamı yüzünden. Klavyeyi sisirttiler setup hesaplarına sonrada zam yaptılar sevmem zaten Wraith'i. İrok MG75 Pro'da çok iyi ama ön sipariş beklemem diyorsun. Tüm yollar RS7 Air'a çıkıyor.
Wraith'ten ben nefret ediyorum ama Sky V1 F3 mouse'u beğendiğim için 1 tık ön yargılarım kırıldı genel manada. Yoksa klavyeyi başka bir site/marka düşünüyordum, gameraider k1 h2 white olanı alacaktım.

Henüz karar vermedim fakat %70-75 mchose jet 75 den yapacağım gibi duruyor. bütçem 5k en fazla 5.5-5.6 ya kadar çıkarım daha fazlası benim için saçma geliyor.

Ne yazık ki bu fiyat bandında dahi düzgün güzel bir klavye bulunmuyor manyetik switchlerde. O yüzden bu ay sonuna kadar muhtemelen bir sipariş vermiş olurum. Çok fazla konu açıldığı için yeni konu açıp milleti darlamak istemiyorum. Burada bu şekilde denk geldikçe sorup soruşturuyorum. Eski konulara baktığımda 2-3 ay geriye dönük genel olarak mchosen jet 75 baya bir önerilmiş. 2025 yılı ortaları ve sonları sorunları olduğunu fakat bu yeni dönemde 2026 yılında çok fazla hata ile karşılaşılmadığını okudum.

Fiyatı şuan pahalı bence 3.5k o klavyenin hakkı. Ben almazdım.

Böyle yorumlar iyi tercih yapacağım konusunda güvende hissettiriyor, 1-2 saat daha yorumları bekleyeyim, hemen sipariş geçeceğim. Teşekkür ettim.
Şimdiden hayırlı olsun hocam güzel tercih. Birde sipariş versen en erken pazartesi kargoya verilecek. Acele etmeden pazartesiye kadar araştır incelemerini izle öyle sipariş et. Hafta içi 14.00 kadar sipariş verirsen kargoya veriyorlar. Birde şansına yeni zamn yaptılar yoksa daha ucuza alırdın indirim kodu ile beraber.

Hiç mi olumsuz yorum gelmez ya, alayım o zaman valla. Daha fazla yorum beklemeye gerek yok. Teşekkür ettim zaman ayırıp yorum yazan herkese <3 Akşamları tuşların görünmemesine yorumun ne?
Akşamları karanlık odada klavye ledlerini açtığım zaman tuşları görmek baya zorlaşıyor öyle bir sıkıntısı var söylemeyi unutmuşum ama onun dışında bir sıkıntı yaşamadım daha uzun vadeli deneyimleyemedim

Şimdiden hayırlı olsun hocam güzel tercih. Birde sipariş versen en erken pazartesi kargoya verilecek. Acele etmeden pazartesiye kadar araştır incelemerini izle öyle sipariş et. Hafta içi 14.00 kadar sipariş verirsen kargoya veriyorlar. Birde şansına yeni zamn yaptılar yoksa daha ucuza alırdın indirim kodu ile beraber.
Akşamları karanlık odada klavye ledlerini açtığım zaman tuşları görmek zorlaşıyor öyle bir sıkıntısı var söylemeyi unutmuşum ama onun dışında bir sıkıntı yaşamadım daha uzun vadeli deneyimleyemedim
Teşekkür ederim, daha iyileri sizlere nasip olsun inşallah. Aynen 3 gün önce almadığım için şimdi 300 TL daha fazla vermek biraz koyacak ama iyi mal olduğu için sorun etmeyeceğim bu durumu. :D

Fiyatı şuan pahalı bence 3.5k o klavyenin hakkı. Ben almazdım.
Fiyat konusunda doğru diyorsun o yüzden bu ayın sonuna kadar tekrar bakacağım. FPS oyuncusuyum aula f75 i temu zamanından almıştım fakat artık şu yeni manyetik klavyeyi denemek için en azından orta-giriş sekmesinde bir klavye bakıyorum. RS7 yi de bu akşam detaylıca bakarım. Üstün körü bir yapay zeka karşılaştırması yaptım.

Teşekkür ederim, daha iyileri sizlere nasip olsun inşallah. Aynen 3 gün önce almadığım için şimdi 300 TL daha fazla vermek biraz koyacak ama iyi mal olduğu için sorun etmeyeceğim bu durumu. :D
Hayırlı olsun hocam umarım memnun kalırsınız sizde ben gayet memnunum 2 haftadır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım

@cansux Hiçbir şey görünmüyor ya, bence çok kötü ama yapacak bir şey yok, bakmadan yazdığımız için sorun olmaz muhtemelen.

@Romalu lakaka ben de sky v1 f3 mouse satın aldım, atk yazılımını çok beğendim.

Alıntı yapamadım ondan etiketledim.
Sorun olmaz bakarak yazma zaten o daha da kötü oyun oynuyorsan genel olarak zaten wasd shift space falan kulaniyon geneldesorun olmaz

1789290245037.webp

Boyuttan ötürü bende rs6 tercih ettim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,283
Üyeler
203,119
Son üye
Mehmet38
Geri