🔥İndirim İtopya OEM 5050 U225f Ddr5 Kasa 41.411

Uzun zamandır ddr5 kasalar bu fiyatları görmiyordu bu kasa 1tb ssd olsa 5050 de sorun çok olmazdı bence kararlar sizin

Ramleri Gsikll yapınca -1500 oluyo
benim anlamadığım 3 fanlı ile aralarında fiyat farkı olarak 2 bin tl var ama özelleştirmede değiştirince üzerine +10 bin tl fiyat farkı koyuyor ne alaka :D beni aydınlatın neden böyle

Bi bak bakiyim itopyanın Bu kasaya bağladığı 5050 nin fiyatına aslan

İntel arc b580 varken bunu alanın kafasına yazık
laptop hariç
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben ne söylüyorum fiyat olarak bide baştaki diğer 2 kişinin dediğine de bak
akakceye deil
bu sistem üzerine konuşuyoruz şuanda
Ulan ne anlatiyorsun sen kafana göre kendini haklı çıkarmak için saçma sapan şeyler geveliyorsun. Bu sistemdeki 5050'yi itopya sana 25k'dan falan mı veriyor Allah aşkına? Sistemin tamamı 43k, herhangi bir parçanın sitedeki fiyatı önemsiz.

16k olmuş b580 18k'ya 5050 varken bir kuruş vermem işlemci seçiyor o kart. 12GB vram dışında artışı yok. DLSS5'i gördükten sonra hala nasıl RTX 5000 serisi bir kart yerine Intel falan önerebiliyorsunuz acaba.

benim anlamadığım 3 fanlı ile aralarında fiyat farkı olarak 2 bin tl var ama özelleştirmede değiştirince üzerine +10 bin tl fiyat farkı koyuyor ne alaka :D beni aydınlatın neden böyle
Çünkü bu fiyat avantajlı bir hazır sistem. Eğer sen sistemi değiştirmek istersen firma fiyat avantajına doğal olarak izin vermez. "Bu hali ile alırsan uygun, değiştireceksen gittikçe f/p düşecek." kafasında yani.

Ulan ne anlatiyorsun sen kafana göre kendini haklı çıkarmak için saçma sapan şeyler geveliyorsun. Bu sistemdeki 5050'yi itopya sana 25k'dan veriyor Allah aşkına? Sistemin tamamı 43k, herhangi bir parçanın sitedeki fiyatı önemsiz.

16k olmuş b580 18k'ya 5050 varken bir kuruş vermem işlemci seçiyor o kart. 12GB vram dışında artışı yok. DLSS5'i gördükten sonra hala nasıl RTX 5000 serisi bir kart yerine Intel falan önerebiliyorsunuz acaba.
Abi ne boş bi tartışman var sadece Laf atıyosun git hiç sarmadı tartışman
Yok sana ilgi yallah koçum

Bide yalan yok rtx 5050 ve dlss 5 e patladım
komik adamışsın
bide intel arc b580 in 16kya satılacağına inanıyorsun yazık

Ulan ne anlatiyorsun sen kafana göre kendini haklı çıkarmak için saçma sapan şeyler geveliyorsun. Bu sistemdeki 5050'yi itopya sana 25k'dan falan mı veriyor Allah aşkına? Sistemin tamamı 43k, herhangi bir parçanın sitedeki fiyatı önemsiz.

Çünkü bu fiyat avantajlı bir hazır sistem. Eğer sen sistemi değiştirmek istersen firma fiyat avantajına doğal olarak izin vermez. "Bu hali ile alırsan uygun, değiştireceksen gittikçe f/o düşecek." kafasında yani.
teşekkürler

Abi ne boş bi tartışman var sadece Laf atıyosun git hiç sarmadı tartışman
Yok sana ilgi yallah koçum
Sıfır argüman, sıfır medeniyet. Tamamen umutsuz vakasın. Dikkatli ol sokakta birine bu tondan konuşursan başına hoş şeyler gelmez diye düşünüyorum.

1050ti dan sonra xx50 modellerden bir tane bile fp kart çıkmadı.

42 45k ya ddr4 alacaklar en kötü bunu alsınlar diye attım her gün 10 20 30 arkadaşımız 40k ya 45kya ddr4 almaktan kaybediyoruz
Bu fiyata ddr4 toplayan biraz enaidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,955
Üyeler
203,284
Son üye
alphan1453
Geri