Çözüldü✓ Turkcell Tarifesini Yenilemeli Miyim?

StrangerIX

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
2,633
IMG_2161.webp

Tarifemin bitmesine çok az kaldı da şu 3'lü mantıklı duruyor. Seneye yazın uzun bir süre şehir dışında kalacağım. Geçen gittiğimde ek paket almam gerekti birkaç kere. O yüzden yüksek kapasite alsam mı bilemiyorum. Diğerlerinde de gittiğim yerde nedense internet çekim sorunu yaşıyor. Fiyatı iyi olan da bulamadım diğerlerinde bu kapasitelerde olan ama öneriniz var mıdır ne yapayım sizce?

Alıntıyı görüntüle

Tarifemin bitmesine çok az kaldı da şu 3'lü mantıklı duruyor. Seneye yazın uzun bir süre şehir dışında kalacağım. Geçen gittiğimde ek paket almam gerekti birkaç kere. O yüzden yüksek kapasite alsam mı bilemiyorum. Diğerlerinde de gittiğim yerde nedense internet çekim sorunu yaşıyor. Fiyatı iyi olan da bulamadım diğerlerinde bu kapasitelerde olan ama öneriniz var mıdır ne yapayım sizce?
bana niye çıkmıyor böyle tarifeler arkadaşl 850 tl ödüyorum

bana niye çıkmıyor böyle tarifeler arkadaşl 850 tl ödüyorum
Ben de sadece uygulamada görebiliyorum, sitesinde yok bile. Geçen hatta daha ucuzmuş da bakma şansım olmadı ve faturanın son ayına yeni girdim o yüzden erken yaptırmak istiyorum.

Muadillerde fiyatın yakın olması da garip geldi yeni müşteri olursan bile numara taşımayla çok yakınlaşmış fiyatlar.

1789157421704.webp

Vodafone mesela böyle veriyor, değişmeye değmez gibi.

1789157469901.webp
1789157496522.webp
1789157524985.webp
1789157555443.webp

1789157585211.webp

Turk Telekom'da da bulduklarım bunlar. Eskiden bunlar yeni müşteriye daha uyguna yapmıyor muydu hatta millet değişip geri dönüyordu falan aynı yerden daha ucuza yeni müşteri gibi almak için. Fiyatlar uçmuş ya.

Ben de sadece uygulamada görebiliyorum, sitesinde yok bile. Geçen hatta daha ucuzmuş da bakma şansım olmadı ve faturanın son ayına yeni girdim o yüzden erken yaptırmak istiyorum.

Muadillerde fiyatın yakın olması da garip geldi yeni müşteri olursan bile numara taşımayla çok yakınlaşmış fiyatlar.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Turk Telekom'da da bulduklarım bunlar. Eskiden bunlar yeni müşteriye daha uyguna yapmıyor muydu hatta millet değişip geri dönüyordu falan aynı yerden daha ucuza yeni müşteri gibi almak için. Fiyatlar uçmuş ya.
Vodafone'u direkt eleyin.

Vodafone'u direkt eleyin.
Turkcell 60 yaptım gece. Hem sonraki yaza yeterli, hem de acil durumlara vs.

Diğerlerinin fiyatta niye böyle bir yükseliş var (özellikler yeni müşteri fiyatı konusunda) hiç anlamadım. Eskiden böyle yakın değildi hiçbiri birbirine.

Turkcell 60 yaptım gece. Hem sonraki yaza yeterli, hem de acil durumlara vs.

Diğerlerinin fiyatta niye böyle bir yükseliş var (özellikler yeni müşteri fiyatı konusunda) hiç anlamadım. Eskiden böyle yakın değildi hiçbiri birbirine.
Gerekirse Bimcell kullanın lakin Vodafone'a bulaşmayın.

Hocam ben niye en ucuz pakete 650 veriyorum ya??? 10 gb pakete 650 ödüyorum alooooo en ucuzu o diye ha. 15 yıllık müşteriyiz diye bizi mi kopartıyorlar!

Hocam ben niye en ucuz pakete 650 veriyorum ya??? 10 gb pakete 650 ödüyorum alooooo en ucuzu o diye ha. 15 yıllık müşteriyiz diye bizi mi kopartıyorlar!
Benim de öyleydi, geçen sene şöyle yaptım. Gittim Turk Telekom faturasıza geçtim. Sonra 4 gün bekledim açılmasını (3 gün yurtiçi telefonsa, 1 gün daha eklenebiliyor yurtdışı telefonu kayıtlı ise) sonra açıldığı gibi Turkcell'e gittim geri ve 20gb+20gb(sosyal medya) GNÇ 320 TL'ye anlaştım. O da 3 güne açıldı.

Bunun sebebi de yeni müşteriye özel ve uygun fiyatlar veriyorlardı. Sanırsam bu 5G çıkınca, maliyetler artınca yeni müşteri olarak giriş yaptığındaki ucuzluk da bitti.

Normalde bu sene de öyle yapacaktım ama bir baktım ki diğerlerinde de yeni müşteri fiyatı aynı. O yüzden gittim telefonda gördüğüm kampanyalardan birine güncelledim. Bu kampanyalar internet sitesinde gözükmüyor bile, nedenini de bilmiyorum. 532'yi arayınca bazı kullanıcılara özel ve zamanlı kampanyalar falan dedi.

Bu sene de ucuz kaytardım gibi 😅

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Hocam ben şahsen yeniledim kendiminkini 2 gün önce , bu fiyatlar belki düşebilir de 5G falan geldi belli de olmaz

Hocam ben şahsen yeniledim kendiminkini 2 gün önce , bu fiyatlar belki düşebilir de 5G falan geldi belli de olmaz
Ben de son aya girdiğim an yeniledim, sonraki yaza denk gelsin de yazın daha iyi indirimler oluyor.

Normalde mesela Eylül'de fiyatların değişmesi lazımdı, bunlar da değişir de 5g den ötürü ne kadar uygun olur bilemedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben de son aya girdiğim an yeniledim, sonraki yaza denk gelsin de yazın daha iyi indirimler oluyor.
Eylül ayında da güzel oluyor baya ama şuan daha bi değişiklik yok

Normalde mesela Eylül'de fiyatların değişmesi lazımdı, bunlar da değişir de 5g den ötürü ne kadar uygun olur bilemedim
Eylül öncesi bu benim aldığım 550-600 müş. 100 TL arttırmışlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,511
Üyeler
203,174
Son üye
mhamza06
Geri