başkan bu tera yatırım ve TL portföyü niye bu kadar uçtupek geçecek gibi durmuyor hayırlısı diyelim![]()
Ben yeni yatırımcıyım hocam, fonları kastediyorsan ben fonlara pek yatırım yapmadığım için mantığına o kadar hakim değilim. Ama benim anladığım dolaşımı düşük hisselerin takasını büyük oranda toplayıp uçuruyor, bu sayede getiri aşırı yüksek olabiliyor ama fon yoğunluğu hisselerden oluştuğu için de olası çöküşte değer kaybı da o derece yüksek oluyor. Örnek pusula phe fonubaşkan bu tera yatırım ve TL portföyü niye bu kadar uçtu
Tera pusulayı alacaktı. Ne olacak acabaolum pusula portföy ceosu kaçmış lan çok sıcak haber
Açıklama geldi süreç aynen devam ediyor demiş pusula, ama Tera'nın ağzıyla konuşuyormuş gibi garip bir açıklama, adamların adına konuşup etiketleme falan garip geldi. Bi bit yeniği çıkarsa şaşırmayın.Tera pusulayı alacaktı. Ne olacak acaba
Bit yeniği ile kalmaz bu işAçıklama geldi süreç aynen devam ediyor demiş pusula, ama Tera'nın ağzıyla konuşuyormuş gibi garip bir açıklama, adamların adına konuşup etiketleme falan garip geldi. Bi bit yeniği çıkarsa şaşırmayın.
Tp2 etkilenir mi bu durumdan?Açıklama geldi süreç aynen devam ediyor demiş pusula, ama Tera'nın ağzıyla konuşuyormuş gibi garip bir açıklama, adamların adına konuşup etiketleme falan garip geldi. Bi bit yeniği çıkarsa şaşırmayın.
Tp2 etkilenir mi bu durumdan?
Veya tly de benzer çöküşe girerse?
Ama tly'ye tp2'den borç verebiliyormuş veya ters repo falan yapmış tp2'nin yüzde 30'u ile. İşte bazı şirketlere borç vermiş. Onlar ödemezse sorunmuş vs. Arkadaşım çok bakar. O 3m parasını çekti tly'den. iio mu ne ona girdi.Niye etkilensin? He belki getiri biraz daha düşebilir rakibi pry vardı artık rakip olmayacak ama bunun da olacağını sanmam getiri düşerse de faiz etkisinde olur tahminim
Tly risk seviyesi 7 zaten o riski aliyorsun
Tera kap geldi, pusula açıklamasıyla paralel. Şimdilik safe.Bit yeniği ile kalmaz bu iş![]()
bir şey olmaz hocam, tera için rehavete kapılmaya gerek yok.Tp2 etkilenir mi bu durumdan?
Veya tly de benzer çöküşe girerse?