Diyetteyim Tavsiye Verirseniz Çok İyi Olur

helal olsun hocam yaklaşık 1 ay önce bende tartıldım 100 kilo çıktım 185 boyundayım çok şaşırdım kendime yediremedim 1 aydır diyet yapıyorum bende günde tek öğün aralıklı oruçtayım ama 2 haftada bir tatlı yiyoruz arkadaşlarla kendimi kısıtlamıyorum bazen 2 öğün yemek yedigimde çok oldu şuan güncel olarak 90.60 ım inşallah bu ay sonu itibariyle bende 87 bandına inerim diye düşünüyorum
Hocam çok yanlış 1 ayda 10 kilo acayip fazla bence hep kastan gitmiştir. bi diyetisyene git kalorine bakarak ye

Hocam çok yanlış 1 ayda 10 kilo acayip fazla bence hep kastan gitmiştir. bi diyetisyene git kalorine bakarak ye
diyetsiyenin bilgisi var hocam günlük kalori ihtiyacım 2500 civarı ben 1000 civarı tüketiyorum günlük 1500 kalori açık veriyorum sürekli o 1000 kalori de sürekli protein agırlıklı oluyor zaten o nedenle göbekten belden filan veriyorum kiloları kas kaybım yok tam aksine artık daha enerjik hissediyorum kendimi 10 kilo yük kalktı üstümden resmen

diyetsiyenin bilgisi var hocam günlük kalori ihtiyacım 2500 civarı ben 1000 civarı tüketiyorum günlük 1500 kalori açık veriyorum sürekli o 1000 kalori de sürekli protein agırlıklı oluyor zaten o nedenle göbekten belden filan veriyorum kiloları kas kaybım yok tam aksine artık daha enerjik hissediyorum kendimi 10 kilo yük kalktı üstümden resmen
kanka bende 1000 kalori civarı yiyorum ama senin gibi veremedim ben diyet listemi chat gbt ile yaptım

kanka bende 1000 kalori civarı yiyorum ama senin gibi veremedim ben diyet listemi chat gbt ile yaptım
doğrudur hocam şaşırdım 1500 kaloriden hesaplarsanız aslında tutuyor hesap zaten bunun 2-3 kilosu ödem sizde biliyorsunuz yoksa saf yağ olarak 5-6 kilo vermişimdir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,241,909
Üyeler
203,619
Son üye
cemilsenpotuk
Geri