🔥İndirim LG 27gx704a-B 2k 27'' Trueblack Glossy 3.Nesil W-OLED Monitör 20.824 TL

tayfun yavrum sakin ol. ben bilgili olduğunu kafa patlattığını yazdım ama ktc konusunda seffaf değilsin, bir haltlar ceviriyon o markayla ilgili.
Sus artık midem bulandı sizin gibilerden. İftira kötü bir şey bunu unutma eğer ktc ile alakalı bir şey çeviriyorsam tamam ama çevirmiyorsam iftira attıgın gercegini değiştirmiyor. Laflarını ona göre sec. İhtiyacı olan yazsın yardımcı olurum gerisi kendi işine baksın benden bu kadar.

Sus artık midem bulandı sizin gibilerden. İftira kötü bir şey bunu unutma eğer ktc ile alakalı bir şey çeviriyorsam tamam ama çevirmiyorsam iftira attıgın gercegini değiştirmiyor. Laflarını ona göre sec. İhtiyacı olan yazsın yardımcı olurum gerisi kendi işine baksın benden bu kadar.
iftiranın tanımını öğren önce. ben kesin ve kesin bu adam ktcle iş ortaklığı yapıyor demedim markayı çok övüyorsun dedim.

iftiranın tanımını öğren önce. ben kesin ve kesin bu adam ktcle iş ortaklığı yapıyor demedim markayı çok övüyorsun dedim.
Şeffaf değilsin bir haltlar çeviriyorsun diyorsun? Bu lafın devamı sponsorluk vs demektir. Basbayağı iftira. Başka sebep neye bağlanacak bu? Bir açıklama yapmadan sponsorlu gibi övdüğümü söylüyorsun. Tamamen öznel düşüncelerimi aktarıyorum. İster inan ister inanma sana kalmış. Ama abuk subukta konuşma. Düne kadar hocam dediğin insanın arkasından sallanmaz sallıyorsanda karakterini bir sorgula.

Tip yan char açıp burda gizliden ragebait atıyor sonra geliyor arkamdan konuşuyorsunuz diyor yazık seninle tartışmayı bitirdikten sonra ceza yiyip hesap aöıp bana random trash atacağın aklımın ucundan geçmezdi bu kadar karakter fakiri olmayın ya multi hesaptan banlayın bu arkadaşı

Hacı senin hayatın yok mu? Her monitör konusu altında tayfun, ahmet, mehmet kovalıyorsun, bi sal artık.
Kim kimi överse övsün, yancısı olsun, fanboyu olsun, herkesin iyi kötü bir teknoloji bilgisi ve aklı-fikri var, buradan bir ön fikir alsın sonra gitsin araştırıp son tercihi kendi yapsın.

Şeffaf değilsin bir haltlar çeviriyorsun diyorsun? Bu lafın devamı sponsorluk vs demektir. Basbayağı iftira. Başka sebep neye bağlanacak bu? Bir açıklama yapmadan sponsorlu gibi övdüğümü söylüyorsun. Tamamen öznel düşüncelerimi aktarıyorum. İster inan ister inanma sana kalmış. Ama abuk subukta konuşma. Düne kadar hocam dediğin insanın arkasından sallanmaz sallıyorsanda karakterini bir sorgula.
bak tayfunum sen bu markayı her yerde övüyorsun, hiç kötü yorum yaptığını görmedim. mesela bu markanın 2k modellerinin baslıklarında alanların hepsi ölü piksel ve aşırı bulutlanma olduğunu yazıyor görmezden geliyorsun, ee ne düsünmemizi bekliyorsun? ben zaten diyorum bilgin var ve bu işe kafa yoruyorsun ustalaşmışın artık.. senin monitör bilgine laf eden yok. geldin bana sordun yardım istedin diyorsun başka kime soracaktık?

Tip yan char açıp burda gizliden ragebait atıyor sonra geliyor arkamdan konuşuyorsunuz diyor yazık seninle tartışmayı bitirdikten sonra ceza yiyip hesap aöıp bana random trash atacağın aklımın ucundan geçmezdi bu kadar karakter fakiri olmayın ya multi hesaptan banlayın bu arkadaşı
Konularıma gelip laf atan sensin? KTC konuma geldin, LG konuma geldin ragebait kim atıyor? Karakter yoksunu olmayın artık bıktım sizden. Kendi açtığım konuya gelip tartısma cıkaran sendin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bak tayfunum sen bu markayı her yerde övüyorsun, hiç kötü yorum yaptığını görmedim. mesela bu markanın 2k modellerinin baslıklarında alanların hepsi ölü piksel ve aşırı bulutlanma olduğunu yazıyor görmezden geliyorsun, ee ne düsünmemizi bekliyorsun? ben zaten diyorum bilgin var ve bu işe kafa yoruyorsun ustalaşmışın artık senin monitör bilgine laf eden yok.
Açtığım konuya bir bak istersen şikayetleri bir bir nasıl paylaşıp ktc yi gömdüğümü. Ondan sonra utanır mısın sıkılır mısın artık sana kalmış. Kalite kontrol kötü diye nasıl gömüyorum ktc monitörünü ac oku

Hacı senin hayatın yok mu? Her monitör konusu altında tayfun, ahmet, mehmet kovalıyorsun, bi sal artık.
Kim kimi överse övsün, yancısı olsun, fanboyu olsun, herkesin iyi kötü bir teknoloji bilgisi ve aklı-fikri var, buradan bir ön fikir alsın sonra gitsin araştırıp son tercihi kendi yapsın.
al bir yan hesap daha. biz açsak anında ban atarlar millet 4-5 yan hesapla geliyor.

Konularıma gelip laf atan sensin? KTC konuma geldin, LG konuma geldin ragebait kim atıyor?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Açtığım konuya bir bak istersen şikayetleri bir bir nasıl paylaşıp ktc yi gömdüğümü. Ondan sonra utanır mısın sıkılır mısın artık sana kalmış. Kalite kontrol kötü diye nasıl gömüyorum ktc monitörünü ac oku
Bak zam geldi diyip etiketleyen 2 gün sonra senin açtığın fiyatında altına düşen ktc monitör demedik mi bunların lansmanı lansman gibi değil alınmaz diye efendi gibi cezanı çek gel ceza yiyorsanız adabınızla cezanızı çekin bu kadar bağımlılık iyi değil

Knk bnm tv lg oled bnde de var mı ne bu casys yazılım olayı
Hangi modelleri kapsıyor bilmiyorum ancak durum şu:

GamerNexus adlı YouTube kanalında testlerini yayınladılar hep.
İnceleyebilirsiniz.

Dell'in 39 inç 5k2k monitörünü bekliyordum bu da çok iyi fiyata düşmüş ama yazılar bulanık gelir mi emin olamadım. 4k 32 inç 165hz olanı da 34k'ya düşüyor. O da iyi.

Normal bir insan neden banlandığı foruma tekrardan başka isim başka emaille üye olup saçmalamaya devam edip tekrardan banlanır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,946
Üyeler
203,280
Son üye
pcalımsatım
Geri