2. El piyasasını izlemenizi tavsiye ederim bilgiliysimdir alınır mı? alınmazmıdi diyw sorabilirsinçzsa beyler bizim arkadaşa bilgisayar toplayacagız yayın acıcagını soyledi monitor ve kasa icin 50 60bin civarı bütcesi var nasıl bir yol izleyelim yardımcı olursanız sevinirim
arkadasa sordum daha once 2ç el aldıgı bilgisayardan pisman oldugu icin 2ç elden uzak duruyormus yani 0 arıyoruz2. El piyasasını izlemenizi tavsiye ederim bilgiliysimdir alınır mı? alınmazmıdi diyw sorabilirsinçz
Test etmeden alırsa pişman olur tqbi ama bu fiyatlara biraz bekleyin indirim kpvalayıjarkadasa sordum daha once 2ç el aldıgı bilgisayardan pisman oldugu icin 2ç elden uzak duruyormus yani 0 arıyoruz
hocam 62bin biraz fazla kalıyor 50 60 ivarına monitorle birlikte halletmemiz gerekşyor60k bütçeyle konu açan herkese bu sistemi attım kabak tadı vermiş olabilir ama tükenmeden buna bakın isterseniz fiyatına göre en iyi pc bu gibi duruyor şu sıra
School 5A - RTX
AMD Ryzen 5 7500F ve MSI RTX 5060 Ti 16GB ekran kartlı OEM paket; 16GB DDR5 6000MHz RGB RAM, 500GB NVMe SSD ve 650W 80+ Bronze kasasıyla 1080p/1440p oyunlarda yüksek FPS, hızlı yükleme ve stabil performans sunar.www.gamegaraj.com
hocam konu dısı birde uzun zamandır takip ettigim bir sayfa var 2. el yada 0 mı satıs yapıyorlar bilmiyorumHocam eğer bekleme konusunda sıkıntınız yoksa kasım indirimlerini bekleyebilirsiniz güzel indirimler olur. Monitörle birlikte 50 60k tutacak şekilde pcye gözüme çarpan şöyle bir sistem var 16gb vram ekstrası olduğu için o fiyatlarda alınacak 5060lı sistemlerden biraz daha güçlü olur. https://www.itopya.com/thunder-9060...n-rx-9060-xt-16gb-16gb-ddr5-500gb-m2-s_h35365
hocam siteyi bilmiyorum o yüzden bir şey diyemeyeceğimhocam konu dısı birde uzun zamandır takip ettigim bir sayfa var 2. el yada 0 mı satıs yapıyorlar bilmiyorum
onların sitede sunlar gozume carptı sizce nasıl