Fiziğimde Tipimde Kötü Ne Yapabilirim

GökTürkHan

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,434
Dostlar fiziğimde kötü tipimde çok sıkıştım ortalama tip ve fizik ile sıradan iyi biri bile olsam iyiydi yani ama yok yani ikiside yok çok sıkıştım bana yol lazım ya işte spor yap falan lafları değil cidden bu alanda tecrübesi olan veya yaşanmışlığı olanların bi yol söylemesi lazım ben cidden geri kaldım bir kız sevdim ufakken o zamandan bu zamana o kızda yanımda ama bu günlerde böylesi bir şey olacağımı bende bilmiyordum şimdi bu kızın karşısına çıktığımda kaybediceğimi biliyorum yol gösterin ne yapabilirim ne kadar ney olabilir bu halden kurtulmak bu benden kaçmak istiyorum hani kafama sıksam kıza ne olucak tamam belki hayatına devam edebilir bir şekil ama ben bu şekilde ölmek istemiyorum bu günlerin hayalini kuran beri bir başarısızlıkla bitirmek istemiyorum senelerdir bu piskolojideyim ve cidden yıprandım psikolog falan iş görmüyo bana çözüm yolu lazım ve ben bu yolu bulamıyorum artık yardım istiyorum belki kınarsınız belki aşşağılar saçmalama dersiniz belki sosyal medya hayatı görmüşsün falan dersiniz ama hiçbiri umrumda değil sadece iyi ve yeterli olabilmek istiyorum şuanki benden kaçmak istiyorum sevdiğimi ve hayatımı kaybetmek istemiyorum neye tutunucam bilemiyorum bir çözümü olsa acısını çekmeye hazırım böyle bi hayat istemiyorum

Akromial bile 40cm yaş 20 de boy 1.75 fizikten bile kazanamadım yani büyüme plağını açma olsa yeminle milyonları konuxam.ortaya bu tip ve fizikten kurtulabilsem milyonları koyucam ortaya ama yok

moral motivasyonunu kendine özgüvenini arttıracak şey spordur. Spora başla değişimi kendinde gör geri kalan şeyleri zamanla halledersin.

moral motivasyonunu kendine özgüvenini arttıracak şey spordur. Spora başla değişimi kendinde gör geri kalan şeyleri zamanla halledersin.
Hallolmuyor hocam hallolmuyor denedim olmuyor yani son çarem omuz genişletme ameliyatı ve estetikten yana ama estetikte tipimi ne kadar değiştirebilir bilmiyom ne kadar telafi edebilir bu tipten eser kalsın istemiyorum

Ya neden kötü olsun. Boyum 1.73-75 arası bi' şey benim de, hayatımda hiçbir zaman eksikliğini yaşamadım. Ama nasıl yaşamadım? Spor yapıyorum 4 senedir. Haftada 3-4 gym. Önemli olan uzun olmandan çok hacimli ve iri üstüne fit olman.

Spor yapmazken de boyla ilgili bi' şey yaşamadım. Sen 1.75 olunca karşındaki kız 1.65 olduktan sonra sana alttan baktığı sürece sen 1.80 olmuşsun, 1.85 olmuşsun onun için bir önemi kalmıyor ki.

Kendine bakman gerek. Saç stili yarat kendine iyi bir bu işlerden anlayan kuaföre gidip. Giydiğin şeyleri anam babam usulü değil, boyuna ve vücut yapına göre seç.

Kaşlarına, cildine, yediğine içtiğine dikkat et.

Gerisi zaten gelir.

Ve ekleyeceğim, bu kısım artık belli bir yaştan sonra konuşulmalı; cinsel performansın, bilgin, yeterliliğin de çok önemli. Kendini bu konuda bir kadına bağlayarak tecrübesiz kalma. Bulduğun her fırsatta, evlenene kadar biriyle bir şeyler deneyimlemen gerek.

Ya neden kötü olsun. Boyum 1.73-75 arası bi' şey benim de, hayatımda hiçbir zaman eksikliğini yaşamadım. Ama nasıl yaşamadım? Spor yapıyorum 4 senedir. Haftada 3-4 gym. Önemli olan uzun olmandan çok hacimli ve iri olman.

Kendine bakman gerek. Saç stili yarat kendine iyi bir bu işlerden anlayan kuaföre gidip. Giydiğin şeyleri anam babam usulü değil, boyuna ve vücut yapına göre seç.

Kaşlarına, cildine, yediğine içtiğine dikkat et.

Gerisi zaten gelir.
Hocam akromial 40cm bugün riskini umursamadan omuz genişletmeye girsem 43 lerde olabilir tamam bunu yaptım diyelim sporda yaptım spordan yana bir eksik hissetmem asla ama tip tipi ne yapıcam hocam ben bu kızı 8 senedir seviyorum oda beni şimdi ben iyi olmayan bir tiple karşısına çıktığımda sevgisi saygısı ne olucak tavrı tavizi ne olucak ne kadar kabullenebilcek/ kabullenemeyecek bence ve bilmiyorum ya estetikte tüm yüzümü kırsalar kesseler yeniden yapsalar anca olucak gibi haricinde bu benden nefret ettim hep çocukluğumda bile yani konuşmak istemiyorum artık kendi zihnimde senelerce anlatmaktan yol aramaktan yoruldum buradaki insanlarada çaresizliğim içinde azda olsa belki benimle bi yol arayabilecek insanlar vardır diye geldim kendimi bitil hissediyorum hocam ve senelerdir geçmiyo kaç defa denedim bu hayattan vaz geçmeyi ama olmuyor

Hocam akromial 40cm bugün riskini umursamadan omuz genişletmeye girsem 43 lerde olabilir tamam bunu yaptım diyelim sporda yaptım spordan yana bir eksik hissetmem asla ama tip tipi ne yapıcam hocam ben bu kızı 8 senedir seviyorum oda beni şimdi ben iyi olmayan bir tiple karşısına çıktığımda sevgisi saygısı ne olucak tavrı tavizi ne olucak ne kadar kabullenebilcek/ kabullenemeyecek bence ve bilmiyorum ya estetikte tüm yüzümü kırsalar kesseler yeniden yapsalar anca olucak gibi haricinde bu benden nefret ettim hep çocukluğumda bile yani konuşmak istemiyorum artık kendi zihnimde senelerce anlatmaktan yol aramaktan yoruldum buradaki insanlarada çaresizliğim içinde azda olsa belki benimle bi yol arayabilecek insanlar vardır diye geldim kendimi bitil hissediyorum hocam ve senelerdir geçmiyo kaç defa denedim bu hayattan vaz geçmeyi ama olmuyor
Kardeşim bence sen sana değer vermeyen bir kadın tarafından iltifatlar işitmediğin için kendi kendine özgüven sorunu yaratmışsın. Kadın insanı vezir de eder rezil de.

Bende de vardı bir tane manipülatör turuncu deli bi' kız. Kızla 3-4 ay takıldıktan sonra kendimi dünyanın en yetersiz, çirkin, *ptal insanı hissetmiştim. Arkadaşlarım gözümü zorla açıp, ayırdılar bizi de kendime geldim.

Bence sen o kızdan uzaklaş. Bu düşüncelerin çok hayra alamet değil.

Seni seven her halinle sever. Ama kendine bunu söyleyip de salma.

Bir noktayı hala yanlış anlamışsın hocam , o kız onun gözünde seni yakışıklı olarak görüyor spora başla , para yap , iyi bir kariyer kur önemli olan bu.

Ho
Kardeşim bence sen sana değer vermeyen bir kadın tarafından iltifatlar işitmediğin için kendi kendine özgüven sorunu yaratmışsın. Kadın insanı vezir de eder rezil de.

Bende de vardı bir tane manipülatör turuncu deli bi' kız. Kızla 3-4 ay takıldıktan sonra kendimi dünyanın en yetersiz, çirkin, *ptal insanı hissetmiştim. Arkadaşlarım gözümü zorla açıp, ayırdılar bizi de kendime geldim.

Bence sen o kızdan uzaklaş. Bu düşüncelerin çok hayra alamet değil.

Seni seven her halinle sever. Ama kendine bunu söyleyip de salma.
Hocam kız sevmem demiyor veya eleştirmiyor ama nereye kadar yani ben tipimi kendim için diyorum yetersiz hocam çirkin kızla alakası yok olayın aslında olay benim değerim ama bu değerde yok tesselli değil yol lazım

kardeşim sen sadece mental olarak kötü hissediyorsun bence kendini. yerinde oturarak hiç bir şey düzelmez. Sadece GYM'e başla, her şey düzelecek. Olay sadece iyi bir vücuda sahip olmak değil, spora başla 1-2 ay dişini sıkıp aksatmadan git ondan sonra bir daha konuşalım.

kardeşim sen sadece mental olarak kötü hissediyorsun bence kendini. yerinde oturarak hiç bir şey düzelmez. Sadece GYM'e başla, her şey düzelecek. Olay sadece iyi bir vücuda sahip olmak değil, spora başla 1-2 ay dişini sıkıp aksatmadan git ondan sonra bir daha konuşalım.
Hocam başlıyacam bi şekil yapmaya çalışıyorum yarın spora yazılıcam önxeden 3-4 ay geçmişim varda tip ben kahrediyor estetik ne kadar değiştirebiliyor mesele birazda bu 12 den saçlarımda iyice seyreldingenetik olaraknince ve seyrek zaten protez düşünüyom onada herkes iyiyken kimi şeyler hayatların akışıylada gidebiliyorken benim gitmiyor içime sinmiyoe bu beden ve tip sanki tüm çabamı bitirecek olan bu ikisiymiş gibi

Hocam başlıyacam bi şekil yapmaya çalışıyorum yarın spora yazılıcam önxeden 3-4 ay geçmişim varda tip ben kahrediyor estetik ne kadar değiştirebiliyor mesele birazda bu 12 den saçlarımda iyice seyreldingenetik olaraknince ve seyrek zaten protez düşünüyom onada herkes iyiyken kimi şeyler hayatların akışıylada gidebiliyorken benim gitmiyor içime sinmiyoe bu beden ve tip sanki tüm çabamı bitirecek olan bu ikisiymiş gibi
yapay şeyler işe yaramaz. 24 yaşında falan kel kalmıştım. hiç bir zaman saç ektirmeyi düşünmedim. şuanki halimden çok memnunum öyle diyim :) dediğim gibi spor seni mental olarak toplayacak tek şey. ondan sonra bu düşüncelerin değişecek zaten. daha fazla vakit kaybetmeden bir an önce yazıl ve disiplini olarak devam et. şuan dert ettiğin şeyleri spordan sonra dert etmeyeceksin.

Hangi şehirdesin hocam sen?

yapay şeyler işe yaramaz. 24 yaşında falan kel kalmıştım. hiç bir zaman saç ektirmeyi düşünmedim. şuanki halimden çok memnunum öyle diyim :) dediğim gibi spor seni mental olarak toplayacak tek şey. ondan sonra bu düşüncelerin değişecek zaten. daha fazla vakit kaybetmeden bir an önce yazıl ve disiplini olarak devam et. şuan dert ettiğin şeyleri spordan sonra dert etmeyeceksin.
Ederim gibi hocam ederimde çocuk ve gençlik yaşayamadım içine sinmeyen şeyler ile yaşamak istiyorum kaybetmek istemiyorum ve sonuna kadarda gidicem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hangi şehirdesin hocam sen?
İstanbul

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,360
Üyeler
203,135
Son üye
kurfat0