GökTürkHan
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,434
Dostlar fiziğimde kötü tipimde çok sıkıştım ortalama tip ve fizik ile sıradan iyi biri bile olsam iyiydi yani ama yok yani ikiside yok çok sıkıştım bana yol lazım ya işte spor yap falan lafları değil cidden bu alanda tecrübesi olan veya yaşanmışlığı olanların bi yol söylemesi lazım ben cidden geri kaldım bir kız sevdim ufakken o zamandan bu zamana o kızda yanımda ama bu günlerde böylesi bir şey olacağımı bende bilmiyordum şimdi bu kızın karşısına çıktığımda kaybediceğimi biliyorum yol gösterin ne yapabilirim ne kadar ney olabilir bu halden kurtulmak bu benden kaçmak istiyorum hani kafama sıksam kıza ne olucak tamam belki hayatına devam edebilir bir şekil ama ben bu şekilde ölmek istemiyorum bu günlerin hayalini kuran beri bir başarısızlıkla bitirmek istemiyorum senelerdir bu piskolojideyim ve cidden yıprandım psikolog falan iş görmüyo bana çözüm yolu lazım ve ben bu yolu bulamıyorum artık yardım istiyorum belki kınarsınız belki aşşağılar saçmalama dersiniz belki sosyal medya hayatı görmüşsün falan dersiniz ama hiçbiri umrumda değil sadece iyi ve yeterli olabilmek istiyorum şuanki benden kaçmak istiyorum sevdiğimi ve hayatımı kaybetmek istemiyorum neye tutunucam bilemiyorum bir çözümü olsa acısını çekmeye hazırım böyle bi hayat istemiyorum
Akromial bile 40cm yaş 20 de boy 1.75 fizikten bile kazanamadım yani büyüme plağını açma olsa yeminle milyonları konuxam.ortaya bu tip ve fizikten kurtulabilsem milyonları koyucam ortaya ama yok
Akromial bile 40cm yaş 20 de boy 1.75 fizikten bile kazanamadım yani büyüme plağını açma olsa yeminle milyonları konuxam.ortaya bu tip ve fizikten kurtulabilsem milyonları koyucam ortaya ama yok