Uygun olsun adı altında çok şeyden kısıyorlar tabi herkes anlamıyor bunuHocam dersenki 0 ısınma sorunu olsun felan oem paket alma kendin topla 5 10 fazla verirsin ama daha saglam sistem toplarsın hemde beyaz felanda kafana göre ayarlayabilirsin
Hocam bu sistemde işlemci özelleştirmesi önerin varmıSchool 5A - RTX
AMD Ryzen 5 7500F ve MSI RTX 5060 Ti 16GB ekran kartlı OEM paket; 16GB DDR5 6000MHz RGB RAM, 500GB NVMe SSD ve 650W 80+ Bronze kasasıyla 1080p/1440p oyunlarda yüksek FPS, hızlı yükleme ve stabil performans sunar.www.gamegaraj.com
Hocam 10-15k pahalıya geliyor ama oem paketlere göreHocam dersenki 0 ısınma sorunu olsun felan oem paket alma kendin topla 5 10 fazla verirsin ama daha saglam sistem toplarsın hemde beyaz felanda kafana göre ayarlayabilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Uygun olsun adı altında çok şeyden kısıyorlar tabi herkes anlamıyor bunu
7600 seç 200 tl farkla. Ssdyi 1 tb yaparsan da 66 oluyordu galiba. Kalan 4 bin tl veya bütçen yetiyorsa fazlasıyla da özelleştirme yapabilirsin sana kalmış ama yine de yaptıklarını sor çok bilmiyorsan insanlar bir baksınlarHocam bu sistemde işlemci özelleştirmesi önerin varmı
Hocam evet ama mesela ben topladım sistemlere bak çogu psu+kasa 6k 7k anca oluyo ben mesela topladım 15k verdim sadece kasa+fan+psu buz gibi yapıyor + akvaryum önemsiz diye düşünme ne kadar sogukta çalışırsa o kadar ömrü uzar sisteminHocam bu sistemde işlemci özelleştirmesi önerin varmı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam 10-15k pahalıya geliyor ama oem paketlere göre