Acer Laptop İyi mi ?

Win 11 ltsc de kurabilirsiniz
(Win 11 ltsc=Debloatlı win 11)

Buradan indirebilirsiniz

Bir eksiği sıkıntısı yoksa olabilir cihaz freedos zaten. Core 5 315 bana iyi gibi geldi ama hiç inceleme de bulamadım çok yeni bir model sanırım.

arkadas alacak. maks butce 38. 40 istemiyor zaten sistemi var. arada cs oynamak ve de ders calismak icin istiyor. taksitle alacak
Macbook günlük kullanım için biçilmiş kaftan taksitle alacak diyorsun anlıyorum da bence bir sor çünkü Macbook aldığı zaman buna değdiğini farkedecek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir eksiği sıkıntısı yoksa olabilir cihaz freedos zaten. Core 5 315 bana iyi gibi geldi ama hiç inceleme de bulamadım çok yeni bir model sanırım.
Bence benim attığım iyi ya bütçe el verirse onu al u5 işlemci var pil tasarrufu için çok iyi bişiy bu

Macbook günlük kullanım için biçilmiş kaftan taksitle alacak diyorsun anlıyorum da bence bir sor çünkü Macbook aldığı zaman buna değdiğini farkedecek

Bence benim attığım iyi ya bütçe el verirse onu al u5 işlemci var pil tasarrufu için çok iyi bişiy bu
mac kullanıcısı degil kendisi

mac kullanıcısı degil kendisi
Beğenmezse linux yükler bişiy olmaz
Dahası Linux gündelik kullanımda Windows'tan daha iyi

Ayrıca zaten bilgisayarı varmış cs2'yi falan pc'den oynar
Ona lazım olan iyi bir pil ömrüne sahip bir laptop (çünkü gündelik kullanım için alacak)

Beğenmezse linux yükler bişiy olmaz
Dahası Linux gündelik kullanımda Windows'tan daha iyi

Ayrıca zaten bilgisayarı varmış cs2'yi falan pc'den oynar
Ona lazım olan iyi bir pil ömrüne sahip bir laptop (çünkü gündelik kullanım için alacak)
hocam adam windows diyor sen linux ve macte takıldın :) arkadaşının evinde cs oynamak istiyor belki.

Core 300 serisi daha verimli 1.8nm ile üretiliyor, tabi ultra olmadığı için daha yavaştır o ayrı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,613
Üyeler
204,483
Son üye
Eowhaym
Geri