Yardım MSI 273qp Monitör Ekranın Alt Tarafı Yerinden Çıkmış

ces-0717

80+
Reaksiyon skoru
70
Herkese merhaba. 14 Nisan 2026'da Amazon'dan MSI 273QP X24 monitör almıştım. Dün fark ettim logonun olduğu kısımdan başlayarak sağ ve sol tarafa doğru yerinden çıkmış. Parmakla bastırınca hareket ediyor video ve fotoğraf ekledim. Aldığımdam beri masanın üzerinde duruyor bir kez bile yerinden oynatmadım. Sadece yanında gönderilen mikrofiber bez ile ekranın tozunu aldım. Yani darbe veya düşme gibi herhangi bir olay olmadı. Ekranda görüntü bozukluğu, açılıp kapanma gibi herhangi bir durumda olmuyor. Belki bu sorun daha önce olmuştur ben yeni fark ettim bilemiyorum. Msı servisi Servispoint gözüküyor. Bu hafta içinde monitörü yollayacağım. Süreç nasıl işliyor onarım mı yaparlar yoksa değişim mi? Bu servis hakkında tecrübesi olan arkadaşlar forumda var mı?

Video: https://streamable.com/jccty3

WhatsApp Image 2026-09-13 at 11.04.14.webp

Öncelikle geçmiş olsun hocam, bildiğim kadarıyla ilk 6 ay ve ayıplı mal olduğu için garantiden değişim / iade raporu çıkması lazım. garantiye yollarken değişim / iade raporu talep etmeniz daha iyi olur çünkü hakkınız var (kullanıcı hatası değilse). Raporu belirtmezseniz ve ellerinde panel varsa panel değişimi yaparlar.

Bende aynı monitöre sahibim ve 32. gününde bozuldu, güç almasına rağmen hiçbir şekilde açılmıyor. Amazon yetkilisi servise gönderin doa raporu çıkar değişim / iade yaparsınız dedi. Garanti sürecini bu konuda paylaşıp bilgilendirirseniz çok tatlı olur tekrardan geçmiş olsun.

Öncelikle geçmiş olsun hocam, bildiğim kadarıyla ilk 6 ay ve ayıplı mal olduğu için garantiden değişim / iade raporu çıkması lazım. garantiye yollarken değişim / iade raporu talep etmeniz daha iyi olur çünkü hakkınız var (kullanıcı hatası değilse). Raporu belirtmezseniz ve ellerinde panel varsa panel değişimi yaparlar.

Bende aynı monitöre sahibim ve 32. gününde bozuldu, güç almasına rağmen hiçbir şekilde açılmıyor. Amazon yetkilisi servise gönderin doa raporu çıkar değişim / iade yaparsınız dedi. Garanti sürecini bu konuda paylaşıp bilgilendirirseniz çok tatlı olur tekrardan geçmiş olsun.
Teşekkürler. Kullanıcı hatası diyemezler çünkü dediğim gibi herhangi bir darbe düşme vs. olmadı. Sizin sonuç ne oldu iade mi aldınız değişim mi? Ayrıca aynı servise yolladınız sanırım doğru mu?

Ayrıca aynı servise yolladınız sanırım doğru mu?
Msi ürünlerine servispoint bakıyor yani evet aynı servis.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler. Kullanıcı hatası diyemezler çünkü dediğim gibi herhangi bir darbe düşme vs. olmadı. Sizin sonuç ne oldu iade mi aldınız değişim mi?
Bende dün kargoya verdim sonuç bekliyorum. Deneyimlerimi bu konuda paylaşırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,621
Üyeler
203,533
Son üye
AnonimKullanıcı1
Geri