🔥İndirim LG 27gx704a-B 2k 27'' Trueblack Glossy 3.Nesil W-OLED Monitör 20.824 TL

Belki monitörle ilgili 1-2 yorum okurum dedim ama tüm konu çoluk çocuğun sidik yarışına dönmüş.

Çıkın biraz dışarı temiz hava alın, basit de olsa bir hobi edinin, spora falan gidin hiç bir halt yiyemiyorsanız çıkın boş boş yürüyün. Gelmiş burada kıytırık bir monitör için saçma sapan tartışmalara giriyorsunuz, hayatta daha önemli şeyler var olum az büyüyün.
Ne zaman monitör konusu açılsa bu tayfuns midir nedir gelip redditte görüp okuduğu saçma sapan ne varsa konuya kusuyor. Adamın her yorumunda 5-6 saçma sapan link var alakalı alakasız. Adam banlandı forum kurtuldu sanmıştık şimdi de başka isim alarak tekrar üye olmuş aynı şeyi yapıyordu ki saolsun adminler tekrardan banladılar. Millet bunu monitör uzmanı sanıyor o garibime gidiyor.

çıkın hava alın kavga etmeyin gibi laflar etmişiniz ama her monitör konusunda tayfun ve ahmettunc denilen yancısı postlara gülücük atıp insanları zorbalıyor ve sayısız yan hesapları var. mesela serichelli ya ahmetin ya tayfunun yan hesabı modlar buyursun araştırsın. adamların fikirlerine katılmazsan yan hesaplardan gelip seni haksız çıkarmaya çalışıyorlar. burası kimsenin çiftliği değil.
bana kalkıp her yerde ktc översen bende reklam yapıyorsun derim, bu iş bu kadar basit.
@serichelli

Espor monitörlerinin çoğu mat kaplama mat kaplama birde hdr performansı deyince millet kafayı yiyor forumda sanki oled demek sadece iyi hdr ve glossy olunca oluyor. bu mat kaplama bu kadar kötüyse neden üretiliyor iyi hdr glossy değilse çöp yani oled monitörlerin yüzde 80i garip
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

çıkın hava alın kavga etmeyin gibi laflar etmişiniz ama her monitör konusunda tayfun ve ahmettunc denilen yancısı postlara gülücük atıp insanları zorbalıyor ve sayısız yan hesapları var. mesela serichelli ya ahmetin ya tayfunun yan hesabı modlar buyursun araştırsın. adamların fikirlerine katılmazsan yan hesaplardan gelip seni haksız çıkarmaya çalışıyorlar. burası kimsenin çiftliği değil.
bana kalkıp her yerde ktc översen bende reklam yapıyorsun derim, bu iş bu kadar basit.
@serichelli
O işe girersen paranoid Android olursun hacım az mesajlı adam sarıyorsa sana muhatap almayacaksın varsın dumur oldu sansınlar buradaki insanlarla varolmadın ki yok olasın

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
Espor monitörlerinin çoğu mat kaplama mat kaplama birde hdr performansı deyince millet kafayı yiyor forumda sanki oled demek sadece iyi hdr ve glossy olunca oluyor. bu mat kaplama bu kadar kötüyse neden üretiliyor iyi hdr glossy değilse çöp yani oled monitörlerin yüzde 80i garip
bu tamamen zevk meselesi. ben ilk mat kaplama woled alıp denedim iade edip qd oled aldım arada ciddi farklar var.

Yaşın 9 mu? Sana dışarıda da bir hayat var çık bak, gez, dolaş dedik, zoruna gitti, birinin adamı olmakla yaftalıyorsun beni. Adminler baksın, herhangi bir bağımı bulsunlar direkt forumu terk ederim. Ama herhangi bir bağım yoksa sen çekip gideceksin. İnsanları yaftalamak bu kadar kolay olmamalı dimi. Daha da fazla boş yapmazsan sevinirim. Adminler de benim ne olduğum hakkında bir açıklama yaparsa, buraları terk ettiğin günü görmeyi dört gözle bekleyeceğim.

Son düzenleme:
Aaaaaaaaaaa 20 bine Samsung aldım aaaaaa açmayın konu yeterrr moral kalmadı

32GX850A-B'yi 34k 3 taksite çektim hocam eyv.

1080p yüksek hz kaliteli bir oled monitör yapan çok satar ve halen çıkartmıyorlar ısrarla

Son düzenleme:
hocalar 25 k civarı bütçem var cs,valo vs mmorpg de oynamayı düşünüyorum uzun süre oyun oynayabildiğim için oled i eleyip mini led e yöneldim acaba doğru mu yaptım ? Aoc U27G4M mini led almayı düşünüyorum yardımcı olabilecek var mı ?

1080p yüksek hz kaliteli bir oled monitör yapan çok satar ve halen çıkartmıyorlar ısrarla
ROG duyurdu yakında çıkar piyasaya ama muhtemelen 2k hatta 4k parasina bile gelebilir fiyati e-spor monitörü çünkü

11 Temmuz'dan beri bu monitörü kullanıyorum. 2K IPS'den buna geçtim. Aşırı memnunum, alacak arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,946
Üyeler
203,280
Son üye
pcalımsatım
Geri