Şarjı Fazla Giden Bir Telefon Arıyorum.

kanka bütçeyi aşıyo ya max 30 35 bin bütçem var eğer samsung falan değilse yani Samsungsa ve gerçekten iyiyse 40k falan olabilir
Oppo da gayet iyi marka neden illa Samsung diyorsun ayrıca Samsung'un bataryası da kötü
Sen pili iyi gitsin diyorsun Samsung istiyorsun Samsung'tan istediğin pil performansını alamazsın

Oppo da gayet iyi marka neden illa Samsung diyorsun ayrıca Samsung'un bataryası da kötü
Sen pili iyi gitsin diyorsun Samsung istiyorsun Samsung'tan istediğin pil performansını alamazsın
samsung istemiyorum ailem samsung olursa bütçeyi yükseltiriz diyor o yüzden düşünebilirim ben zaten samsung istemiyorum ki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oppo X9 mu Poco X8 mi hangisi daha iyidir

samsung istemiyorum ailem samsung olursa bütçeyi yükseltiriz diyor o yüzden düşünebilirim ben zaten samsung istemiyorum ki
Samsung olursa bütçeyi yükseltiriz?
Aşırı saçma

Oppo X9 mu Poco X8 mi hangisi daha iyidir
Oppo X9 genel manada daha iyidir hocam

Samsung olursa bütçeyi yükseltiriz?
Aşırı saçma

Oppo X9 genel manada daha iyidir hocam
45k bütçeyi aşıyo diğeri de Poco olduğu ve tanınmadığı için kötüdür diye düşünüyorlar nabiyim olm para benim değil ailem alıcak yani bişey diyemiyorum ag

45k bütçeyi aşıyo diğeri de Poco olduğu ve tanınmadığı için kötüdür diye düşünüyorlar nabiyim olm para benim değil ailem alıcak yani bişey diyemiyorum ag
Oppo x9 aldırmaya çalış
Samsung alırsan pişman olursun iyi bir kamera, pil performansı yok

Bak bende Xiaomi 15 ultra var ve bu pil performansını pil tasarrufunda alabildim
(Pilin neredeyse hepsini DA forumda kullandım)
1000019578.webp

9 saat 10 dakika

Hocam pil performansına neden bu kadar önem veriyorsunuz ki ? Güncel modellerin çoğu 1 günü rahatlıkla çıkarıyor zaten . Bence bataryadan ziyade yazılım , kamera vb özelliklere bakın . Sırf bataryası iyi olacak diye Çin markalarının alınması mantıklı gelmiyor bana

Şuan Tecno kullanıyorum 7000 mah bataryası var ilk zamanlar 3 gün falan gidiyordu %100 şarj ile. 3 sene oldu şuanda 1 günden biraz fazla gidiyor genelde. yine Tecno almayı düşünüyorum ama bir kaç yıl sonra çok büyük bir performans kaybı olacaksa daha stabil bir telefon almayı da düşünebilirim.
https://www.vatanbilgisayar.com/tecno-pova-curve-2-5g-8-256gb-akilli-telefon.html almayı düşündüğüm telefon bu 8000 mah bataryası olduğu için düşünüyorum.
Bütçem max 35k falan gerçekten iyi bataryası olan telefon önerilerini bekliyorum.
poco x8 pro max al yd. fiyatlar daha uygun oluyor.

Şuan Tecno kullanıyorum 7000 mah bataryası var ilk zamanlar 3 gün falan gidiyordu %100 şarj ile. 3 sene oldu şuanda 1 günden biraz fazla gidiyor genelde. yine Tecno almayı düşünüyorum ama bir kaç yıl sonra çok büyük bir performans kaybı olacaksa daha stabil bir telefon almayı da düşünebilirim.
https://www.vatanbilgisayar.com/tecno-pova-curve-2-5g-8-256gb-akilli-telefon.html almayı düşündüğüm telefon bu 8000 mah bataryası olduğu için düşünüyorum.
Bütçem max 35k falan gerçekten iyi bataryası olan telefon önerilerini bekliyorum.
attığın telefonun dışı tamamen plastik bence buna dikkat et.

Geri