🔥Yeni Ürün Gamepower Ultima Wireless 7.1 Çıktı

Reaksiyon skoru
18
Arkadaşlar, GamePower'ın yeni çıkardığı Ultima Wireless 7.1 Surround 2000 mAh modeline denk geldim. Açıkçası tasarımı ve özellikleri bayağı hoşuma gitti.

Özellikle 2000 mAh batarya, kablosuz kullanım ve 7.1 Surround desteği bu fiyat seviyesinde dikkat çekici duruyor. Üstelik GamePower tarafında güncel yazılım desteğinin de aktif şekilde geliştirildiğini görmek güzel.

Ürünü kullanan veya inceleyen varsa deneyimlerini paylaşırsa çok iyi olur.

Ekler

• gamepower 1.webp
    gamepower 1.webp
    293.9 KB · Hit: 197
  • gamepower 2.webp
    gamepower 2.webp
    336.8 KB · Hit: 193
  • gamepower 3.webp
    gamepower 3.webp
    53.7 KB · Hit: 196
Arkadaşlar, GamePower'ın yeni çıkardığı Ultima Wireless 7.1 Surround 2000 mAh modeline denk geldim. Açıkçası tasarımı ve özellikleri bayağı hoşuma gitti.

Özellikle 2000 mAh batarya, kablosuz kullanım ve 7.1 Surround desteği bu fiyat seviyesinde dikkat çekici duruyor. Üstelik GamePower tarafında güncel yazılım desteğinin de aktif şekilde geliştirildiğini görmek güzel.

Ürünü kullanan veya inceleyen varsa deneyimlerini paylaşırsa çok iyi olur.
Beyazını alasım var da inceleme vs var mı?

Bu tasarım da ürün almam ya kafa bandı hassas ve rahatsız edici duruyor. Havit 2015 daha mantıklı gibi.

Yeni daha reis ürün
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kai kablosuz var kuzende baskı yoktu yukardan
Valla kötü durmuyor tipi ve özelliklleri hoşuma gitti. Normalde kulak üstü kullanmıyorum ama denenebilir.

Bu arada idefix'de 2600₺ şuan.
300₺ Türk Telekom veya 250₺ ziraat kodu ile 2300₺'ye geliyor.
Peşine 5 taksiit de var.

Diğer renkleri de mevcut.

Bu arada idefix'de 2600₺ şuan.
300₺ Türk Telekom veya 250₺ ziraat kodu ile 2300₺'ye geliyor.
Peşine 5 taksiit de var.

Diğer renkleri de mevcut.
Çok satıyor olarak girdi incehesapda ve gaming cumada satılır gibi

Gelirse alırım hocam inceleme göremedim ama daha YouTube'da falan.
Başka forum gördüm inceleme reis gamepower ilk kumaş pad denemesi içi kumaş dışı deri kaplama padleri

Gelirse alırım hocam inceleme göremedim ama daha YouTube'da falan.
İnceleme bekleriz reis 😎🤲

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky
valla kulaklık bakıyodum bende, Razer BlackShark V2 X düşünüyodum ama arada kaldık şuan tarihe eser trust gxt 340 kullanıyorum tavsiyeniz varsa sevinirim

almayın bekleyin bu gece indirime girebilir

almayın bekleyin bu gece indirime girebilir
Giricek gibi bu hafta olmadı kesin birdaki hafta tanıtcaklar ürünü

valla kulaklık bakıyodum bende, Razer BlackShark V2 X düşünüyodum ama arada kaldık şuan tarihe eser trust gxt 340 kullanıyorum tavsiyeniz varsa sevinirim
Gamepower ultima veya havit h2015 pro

Razer alıncak tek ürün blackshark v3 serisi kablosuz olarak ama sorun yok diye biliyorum v3 serisinde ama olursa mesuliyet almam

Son düzenleme:
Geri