Öneri 2500₺ Ye Kadar Tkl Klavye

Reaksiyon skoru
95
Bütçe
2499
Masam dar olduğu için TKL klavye arıyorum arkadaşlar. 2500ü geçmeyecek mümkünse daha aşağısına bir kaç öneri yapabilir misiniz? Bilindik markalar öncelikli olursa iyi olur garanti servis değişim vs. bakımından, çok teşekkürler.

Masam dar olduğu için TKL klavye arıyorum arkadaşlar. 2500ü geçmeyecek mümkünse daha aşağısına bir kaç öneri yapabilir misiniz? Bilindik markalar öncelikli olursa iyi olur garanti servis değişim vs. bakımından, çok teşekkürler.
2 aydır kullanıyoruz bir sıkıntısını görmedik bunu tavsiye edebilirim.

bende takipdeyim atan olursa bende faydalnıyım gece karanlıgında klavye beyaz rengi gözukmuyor bok gibi duruyor beyaz klavye arıyorum bende
ama bu formata güzel bi beyaz yok hem membran tarzı klavye tipi istiyorum
hemde şu yeni çıkan çinli modelerde olan 8k lı özellikleri olanlardan çok mu şey istedim acaba :D

bir de şu space qwer kısımları farklı renk oluyor bok gibi duruyor

bende takipdeyim atan olursa bende faydalnıyım gece karanlıgında klavye beyaz rengi gözukmuyor bok gibi duruyor beyaz klavye arıyorum bende
hemde şu yeni çıkan çinli modelerde olan 8k lı özellikleri olanlardan çok mu şey istedim acaba :D

Katılıyorum düzgün bir mal kalmamış gerçekten piyasada. Membran tarzı istiyorsanız siz ornata v3 alın.

Membran tarzı ne anlamadım, ama manyetik istiyorsanız beyaz ve tuşları ışık geçiren GameRaider K1 HE var. Ama bu bütçeleri aşıyor. Işık geçiren, manyetik klavye ve Türkçe istekleriniz varsa bütçe artırmanız lazım. Yerli firmalar fason ürettiriyor, ama çok az üreten olduğundan yüksek fiyattan satıyorlar. Çinlilerin de ışık geçiren çok ürünü yok. GameRaider, Gaminggen firması.

Onun dışında konu sahibine de şu iki ürünü öneririm. Havit ışık geçiriyor, Aula geçirmiyor.

Dostlar havit kb884l pro tercih ettim konuyu açmadan önce de aklımda o vardı herkese teşekkürler.
Almayı düşünen falan varsa yanıt yazsın 1 hafta falan sonra deneyimlerimi aktarayım.

Geri