Kablosuz Gaming Kulaklık Önerisi

fatelover

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
105
Kullandığım 2 forum var. Bu 2 forum sayesinde bilgisayarımı, oyuncu koltuğumu, klavyemi, mouseumu, mousepadimi satın aldım. Bir tek kulaklığım kaldı. Kulaklığımı da alıp öneri konuları açmayı bırakacağım. :D Bütçe belirtemiyorum çünkü kulaklığa dair bilgim tamamen 0. Marka takıntım yok, kaliteli olmak şartıyla f/p ürün kullanmayı severim, rahat olması benim için olmazsa olmaz; kulağıma baskı veya kafama baskı yapsın istemiyorum, uzun saatler 0 rahatsız edecek şekilde kullanmak istiyorum. LoL oynuyorum. 5-6 Yıl önce saçımın tepesini döktüğünü hissettiğim için kulaklık kullanmayı bırakmıştım, pc hoparlörünü kullanıyordum. :D Pişman etmeyecek bir kulaklık almak istiyorum. Normalde Airpods kullanmayı düşünmüştüm fakat Bluetooth olduğu için baya gecikmeli olur oyunlarda dezavantaj yaşarsın dediler.

Not: Her siteden alabilirim ama Amazon.com.tr üzerinden olursa tadından yenmez çünkü hem indirimim var hem de kulaklık seçiminde zorlandığım için iade konusunda sorun yaratmazlar(tabii ki iade etmek için satın almıyorum)

Bluetooth asla kullanmayacağım, sadece pc de kullanacağım, eğer bluetooth var diye 2. olarak ekstra para istiyorlarsa söyleyeyim dedim. Öneriler için teşekkür ettim. Daha başka öneriler gelir mi, steelseries ürünlerinin nedense 1 tık kalitesiz olduğunu düşünüyorum.

Bluetooth asla kullanmayacağım, sadece pc de kullanacağım, eğer bluetooth var diye 2. olarak ekstra para istiyorlarsa söyleyeyim dedim. Öneriler için teşekkür ettim. Daha başka öneriler gelir mi, steelseries ürünlerinin nedense 1 tık kalitesiz olduğunu düşünüyorum.
bu tarz kulaklıklarda gecikme olmaz içinden de dongel çıkıyor mchose x9 arkadşın attığı o da güzel bende kullanıyorum sen kafa tarafından rahatsız olduğun için bunu önerdim bunlar üzmüyor kafayı

Site güvenilir mi? Ultra modeli de varmış sanırım?

bu tarz kulaklıklarda gecikme olmaz içinden de dongel çıkıyor mchose x9 arkadşın attığı o da güzel bende kullanıyorum sen kafa tarafından rahatsız olduğun için bunu önerdim bunlar üzmüyor kafayı

Bu işlerden anlayan bir arkadaşım bunu önerdi, Steelseries'e kıyasla yorumun ne olur?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunun fiyatı da baya uygunmuş, mouse-klavyem zaten ATK. Acaba kulaklığı da bundan alıp geçsem mi? Rahatlık açısından nasıldır acaba?

Bu işlerden anlayan bir arkadaşım bunu önerdi, Steelseries'e kıyasla yorumun ne olur?

Bunun fiyatı da baya uygunmuş, mouse-klavyem zaten ATK. Acaba kulaklığı da bundan alıp geçsem mi? Rahatlık açısından nasıldır acaba?
Onu bilmiyorum , inceleme videolarına bakabilirsiniz veya kullanan arkadaşlar yardımcı olur.

Kanka bütçe belirtmediğin için bilemiyorum fakat https://www.akakce.com/kulaklik/en-...k-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,772182044.html bunu kullanıyorum beyaz rengini tam olarak senin kriterlerinde inanılmaz rahat kafada asla hissettirmiyor. Estetik duruşu ve ses performansı da gayet üst seviyelerde bir kulaklık sadece mikrofonunu eleştirebilirim mikrofonu orta seviye düşünebilirsin. Atmış olduğun Asus marka kulaklık ile ilgili hiçbir şey duymadım fakat 6k bütçesinde steelseries daha mantıklı bir tercih olacaktır.

Bu 450 GR imiş beyler çok fazla değil mi ya diğer öneriler 250 GR neredeyse 2 katı.

Kanka bütçe belirtmediğin için bilemiyorum fakat https://www.akakce.com/kulaklik/en-...k-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,772182044.html bunu kullanıyorum beyaz rengini tam olarak senin kriterlerinde inanılmaz rahat kafada asla hissettirmiyor. Estetik duruşu ve ses performansı da gayet üst seviyelerde bir kulaklık sadece mikrofonunu eleştirebilirim mikrofonu orta seviye düşünebilirsin. Atmış olduğun Asus marka kulaklık ile ilgili hiçbir şey duymadım fakat 6k bütçesinde steelseries daha mantıklı bir tercih olacaktır.
Bütçe 6K ya kadar belirledim vicdanen. :D Ötesi üzer. Bir de yazmayı unutmuşum rahatlık olmazsa olmaz benim için. Gözlüklüyüm, asla kulağıma-kafama-çerçeveme baskı yapsın istemiyorum.

Geri