Iss Önerileri Bekliyorum.

Mevcutta millenicom kullanıyordum, en son haziran ayında 670 ödemişim. 2 gündür İnternet yavaştı, fatura da otomatik ödemede olduğu için acaba hesapta para kalmadı da fatura mı ödenmedi bu yüzden mi yavaşladı diye düşünürken hesaba baktığımda son 2 ay 850 TL çekmişler faturayı. Ne bir bilgilendirme var ne de başka bir şey. Sırf habersiz iş yapıldığı için değiştireceğim. Bulunduğum konum merkezi değil, altyapı sorgulamada 50 mbps vdsl gözüküyor ama eve gelen genelde 35 i geçmiyor. Hangi firmayı önerirsiniz? Kablonet ile görüştüm az önce kendi altyapıları yokmuş bu yüzden 800 TL fiyat çektiler onlar da. Var mıdır daha uygunu?
Hepsi aynı fark eden bir şey yok bende millenicomdan 10 yıldır memnunum yerden yere göre değişiyor herkesede farklı fiyat çekiyor hepsi

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47
Çocukluğumdan beri digitürk var hala batmadıklarına göre bir şeyler yapabiliyorlar demek ki 😂 kaldı ki 30 mbps İnterneti veremeyen sağlayıcı kapatsın gitsin zaten benim alacağım maks hız 30
Hizmetle alakalı sorun yok da iptal ettirmek istediğinde faks falan çektiriyorlar 😂

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47
Mevcutta millenicom kullanıyordum, en son haziran ayında 670 ödemişim. 2 gündür İnternet yavaştı, fatura da otomatik ödemede olduğu için acaba hesapta para kalmadı da fatura mı ödenmedi bu yüzden mi yavaşladı diye düşünürken hesaba baktığımda son 2 ay 850 TL çekmişler faturayı. Ne bir bilgilendirme var ne de başka bir şey. Sırf habersiz iş yapıldığı için değiştireceğim. Bulunduğum konum merkezi değil, altyapı sorgulamada 50 mbps vdsl gözüküyor ama eve gelen genelde 35 i geçmiyor. Hangi firmayı önerirsiniz? Kablonet ile görüştüm az önce kendi altyapıları yokmuş bu yüzden 800 TL fiyat çektiler onlar da. Var mıdır daha uygunu?
millenicom dusunurmusun. 2 yildir kullanıyorum ben.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,607
Üyeler
203,526
Son üye
ItWasSnow
Geri