Asiahorse Amıcı-5gt Vs Nyota Fan

sarı sitede birisi yurt dışından umbra getirtiyordu, ben sıfır kutulu ondan aldım.
dawn pro neden bakmıyorsun?? hem cfm değeri çok iyi hem ortası hem de kenarları aynalı ayrıca dc de var. stoğu olsaydı %100000 dawn pro alırdım ben
dawn pro fazla renk cumbusu geliyo bana orta ısıkları kapansa okeyim :D cfm değeri baya iyi ama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sarı sitede birisi yurt dışından umbra getirtiyordu, ben sıfır kutulu ondan aldım.
dawn pro neden bakmıyorsun?? hem cfm değeri çok iyi hem ortası hem de kenarları aynalı ayrıca dc de var. stoğu olsaydı %100000 dawn pro alırdım ben
sarı siteden baktım stok gelmezse bende oradan alıcam eyv

nyota pro ile ultra arasındayım hala karar veremiyorum :D ultradada çift led olsaydı keske , umbra hub stok gelmedi hala
1789396402824.webp

bende arada kalmıştım ultra aldım, pişman değilim

satışını mı yapıyorsunuz hocam
yok hocam satış yapmıyorum kendime yapsam kafi :D internette satanlar cogu kalitesiz PLA ile basıyo birde yüksek fiyat çekiyorlar hak etmiceği şekilde. sizin makine kapalı ise ASA flagment ile basabiliriz ya da en kötü PETG flagment ısıya dayanıklı olacak şekilde isterseniz tabi

malzemesi kaltesi iyi ısıya dayanıklı olsun isterseniz arkaşada bastırcam ASA flagment sizde isterseniz konuşurum

1789398940644.webp

bu eski model para ile aldım sırf merakımdan tutsan elinde kalacak

Son düzenleme:
Geri