Üst Düzey Mousepad Öneri Fp

4GBişlemci

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
128
Artisan kalitesinde veya ona yakın bir mousepadi daha uygun fiyatlı olarak arıyorum. Tercihim 50x50 boyut. 10k lık logitech mouse un 5k ya atk versiyonu satıldığı gibi aynı durumda fp mousepad varsa öneriniz neler

Son düzenleme:

Direk senin istediğin şekilde al geç
Hocam ben maks 3 düşünüyordum ama o zaman kalite düşüyor galiba , wraith ace series alsam poron tabanlı iyi midir ya da 3 bine alabileceğim en iyi ne var . Bide mousepadlar de x y düzlemi dokunmasının farklı olma durumu oluyormuş , ben moba oynadığım için her düzlemde aynı olmasını istiyorum. Bu özelliklerde 3 k ya bişey varsa artisan seviyesinde olmasa da alıp geçicem

Hocam ben maks 3 düşünüyordum ama o zaman kalite düşüyor galiba , wraith ace series alsam poron tabanlı iyi midir ya da 3 bine alabileceğim en iyi ne var . Bide mousepadlar de x y düzlemi dokunmasının farklı olma durumu oluyormuş , ben moba oynadığım için her düzlemde aynı olmasını istiyorum. Bu özelliklerde 3 k ya bişey varsa artisan seviyesinde olmasa da alıp geçicem
ikinci el takıntın yoksa bunları alabilirsin pulsarın padleri çok güzel 2-2.5 arasına rahatlıkla bulunuyor

Bunu alabilirsin yüzeyi ve performansı güzel ayrı olarak poron tabakasıda fena değil. Bütçe çıkartabilirsen attığım pulsarı öneririm.
hocam bu attığının desensizi var bide tamamen aynılar mı , desen çok sevmiyorum da

Wraith ace aldım memnunum, önceki aldığım 1-2 mousepad felaket koku yayıyordu ama bunda koku vs yok. Lol,cs,rdr2,sekiro falan oynuyorum ideal bir mousepad gibi geldi bana. Wraith in kendi sitesinden almıştım.

Bütçe çıkar mı?

300 lira kadar çıkarırsan güzel mousepad.

Yoksa al geç usta
Hocam 2. elden pazarlıkla 2k ya artisan fx hien xl almak kafama yattı bana yakında satan var ama sahte olma ihtimali var mı kafama takılan o

Son düzenleme:
Moba oynuyorum , mid mantıklı gibi geldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://shbd.io/s/DqyAwyQI , elden teslimde anlar mıyım emin olamadım

Speed olanını al geç. Yüzey kalitesi olarak Artisanlarla yarışıyor fiyatının çok üstünde bir pad.

Speed olanını al geç. Yüzey kalitesi olarak Artisanlarla yarışıyor fiyatının çok üstünde bir pad.
Artisanla kimse yarışamaz

Kutu fatura var yazmış , elden teslimde bir sıkıntısı yoksa artisanı alacam galiba yoksa aklımda kalacak , gaming siteleri taksit de yapmıyor zaten 1.5k ya atk falana aklım kayabilirdi yoksa. Razer da 2.700 olduğu için çok çekici gelmedi 2k ya artisan varken

Kutu fatura var yazmış , elden teslimde bir sıkıntısı yoksa artisanı alacam galiba yoksa aklımda kalacak , gaming siteleri taksit de yapmıyor zaten 1.5k ya atk falana aklım kayabilirdi yoksa. Razer da 2.700 olduğu için çok çekici gelmedi 2k ya artisan varken
Hocam ben geçen gün Glimpse aldım aldığıma pişman oldum 2. el mousepad alınmaz

Geri