❌İndirim Bitti! Hepsiburada & Yemek Sepeti Pro Kampanyası

daha önce ys pro kullanmadım. hb'den kodu aldım yprolu ol kısmından kuponlar deyip kodu yapıştırıyorum ama geçerli değil hatası alıyorum. dün de denemiştim olmadı şimdi konuyu görünce yine denedim yine olmadı
Hocam bende de aynı sıkıntı vardı, yemeksepeti uygulamasını güncelleyince oldu. Siz de deneyebilirsiniz.

- Premium olan uygun hesabınız yoksa yeni bir hesap açıp 1 TL'den HB Premium'lu olabilirsiniz.
- Premium avantajları sayfasından Yemeksepeti Pro kampanya kodunuzu alın ve YS'de aktive edin.
- Ypro'nun verdiği 3 aylık HB Premium kodunuzu alın ve HB aboneliğinizi uzatmayı deneyebilirsiniz.
- Ypro seçili restoranlarda 600/300'e kadar ve markette %50'ye kadar indirim sağlayabiliyor.

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
ypro çok iyi ilk çıktığından beri kullanıyorum. Haftalık olarak değişen 600/300'ler çok uygun. 2 haftadır cajun,popeyes ve dominosta var mesela. Onlarca restoranda da 500/250,400/200 var

dostlarım kod geçerli değil diyor nasıl olcak bu

Yemeksepeti içinde Ypro kupon girme yeri çıkmaz. Önce HB'de "yemeksepeti pro'ya katıl" tuşuna basın.
Yönlendirdiği ekrandan gireceksiniz verdiği kodu, yani YS -> hesabım > kuponlarım kısmından değil.

1789406119413.webp
1789406158087.webp

Geçerli premiumu uzatmıyor sanırım yeni hb premiumlulara diyor
1789406838516.webp

ys den alınan 3 aylık hb premium kodunu mevcut hb premiumlu hesapta kullanıp uzatamıyoruz sanırım kod girecek yer çıkmıyor

ypro çok iyi ilk çıktığından beri kullanıyorum. Haftalık olarak değişen 600/300'ler çok uygun. 2 haftadır cajun,popeyes ve dominosta var mesela. Onlarca restoranda da 500/250,400/200 var
Ne yiyon haci onerecegin bir şey var mi

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,621
Üyeler
203,533
Son üye
AnonimKullanıcı1