Yardım Ekran Kartımın Padleri Dışarı Taşmış

Volkan:/

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,607
Doatlar gigabyte eagle oc sff ice 5070 ekran kartım var pad böyle kaymış dışarı ekran kartını dik kullanıyorum

Ekler

• IMG_4326.webp
    IMG_4326.webp
    303.2 KB · Hit: 109
Acaba dik kullandığın için mi böyle oldu yoksa böyleydi de görmedin mi

Normal mi bu garantiye yollasam çözülür mü zararı varmı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Acaba dik kullandığın için mi böyle oldu yoksa böyleydi de görmedin mi
Önceden Yoktu ya hiç dikkatimi çekmedi

Ekler

• IMG_4327.webp
    IMG_4327.webp
    324.9 KB · Hit: 44
Dik kullanmaktan oluyor. Özellikle gigabyte'larda daha çok görülüyor.

Dik ekran kartı kullanmak, ekran kartına yapabileceğiniz en büyük kötülük aslında. Pumpout riski, yer çekimiyle birlikte artıyor.

Garantiye gönderin gigabyte neyin kafasini yasayipta suna geçmiş anlamadim aynisi amd tarafinda da oluyor dik kullanimdan kaçının

Garantiye gönderin gigabyte neyin kafasini yasayipta suna geçmiş anlamadim aynisi amd tarafinda da oluyor dik kullanimdan kaçının
Gigabyte'ın ekran kartları gerçekten çok kötü durumda şu aralar, en son tercih edilecek marka oldular.

Garantide büyük ihtimalle sıcaklıklar normalse, "üreticinin kabul ettiği güvenli sınırlar içerisindedir" deyip; hiçbir şey yapmayacaklar.

Gigabyte'ın ekran kartları gerçekten çok kötü durumda şu aralar, en son tercih edilecek marka oldular.

Garantide büyük ihtimalle sıcaklıklar normalse, "üreticinin kabul ettiği güvenli sınırlar içerisindedir" deyip; hiçbir şey yapmayacaklar.
Aga alttaki vramlerin padleri kaymış resmen vram in yarısı boş padsiz çalışıyor

Aga alttaki vramlerin padleri kaymış resmen vram in yarısı boş padsiz çalışıyor
Isılar nasıl peki? 5000 serisinde memory junction ölçülüyor mu hwinfo'da görünüyorsa bakın bir. Kritik sıcaklıktaysa ilgilenirler. Eğer 5000 serisinin memory'lerinin ısıları raporlanmıyorsa hotspot'ları gibi; "ekran kartımın vram padinin kartın altından aktığını gördüm, bu sebeple olacak ki uzun süreli oyun periyotlarında bilgisayarım kendini kapatıyor" diyerek yollayın. O zaman zorunda kalırlar.

soğutma performansı güzel bu dikey kullanımda akma durumu Aero da var biliyordum ekstra sogutma için pedler arasına jel koyuyordular revize ettiler en son ama sanırım bu durum farklı eagle direk ped kendisi gibi duruyo . dikey kullanım konusunda haklısın

soğutma performansı güzel bu dikey kullanımda akma durumu Aero da var biliyordum ekstra sogutma için pedler arasına jel koyuyordular revize ettiler en son ama sanırım bu durum farklı eagle direk ped kendisi gibi duruyo . dikey kullanım konusunda haklısın
9070XT'leri de çok kötü şu an. Reddit'de 10 konudan 1'i 9070XT Gigabyte ısınma sorunu. Adamların 3 aylık kartları 110 hotspot görüyor.

Gigabyte'da pad akma, macun pumpout şu sıralar çok sık yaşanıyor.

Rayına girene kadar bulaşmamak lazım.

9070XT'leri de çok kötü şu an. Reddit'de 10 konudan 1'i 9070XT Gigabyte ısınma sorunu. Adamların 3 aylık kartları 110 hotspot görüyor.

Gigabyte'da pad akma, macun pumpout şu sıralar çok sık yaşanıyor.

Rayına girene kadar bulaşmamak lazım.
reddite bi ara baya konu olmuştu çoğu ya da hemen hemen hepsi dikey kullanımdı benim gördüğüm AERO için özel olarak araştırmıştım ben ama akma durumunda sıcaklık vs sorun olmuyordu sadece goruntu dikkat etmek lazım ama

reddite bi ara baya konu olmuştu çoğu ya da hemen hemen hepsi dikey kullanımdı benim gördüğüm AERO için özel olarak araştırmıştım ben ama akma durumunda sıcaklık vs sorun olmuyordu sadece goruntu dikkat etmek lazım ama
Tabii, dikeyde artıyor. Sanırım son partilerinde kullandıkları padlerin fiziksel formu yumuşak bayağı. Dikeyde daha çok belli ediyor.

mesela bu arkadaş. yatay kullanıyor, ona rağmen 6 aylık kartın ısılarına bak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,297
Üyeler
203,387
Son üye
Yang
Geri