Önceden Yoktu ya hiç dikkatimi çekmediAcaba dik kullandığın için mi böyle oldu yoksa böyleydi de görmedin mi
Gigabyte'ın ekran kartları gerçekten çok kötü durumda şu aralar, en son tercih edilecek marka oldular.Garantiye gönderin gigabyte neyin kafasini yasayipta suna geçmiş anlamadim aynisi amd tarafinda da oluyor dik kullanimdan kaçının
Aga alttaki vramlerin padleri kaymış resmen vram in yarısı boş padsiz çalışıyorGigabyte'ın ekran kartları gerçekten çok kötü durumda şu aralar, en son tercih edilecek marka oldular.
Garantide büyük ihtimalle sıcaklıklar normalse, "üreticinin kabul ettiği güvenli sınırlar içerisindedir" deyip; hiçbir şey yapmayacaklar.
Isılar nasıl peki? 5000 serisinde memory junction ölçülüyor mu hwinfo'da görünüyorsa bakın bir. Kritik sıcaklıktaysa ilgilenirler. Eğer 5000 serisinin memory'lerinin ısıları raporlanmıyorsa hotspot'ları gibi; "ekran kartımın vram padinin kartın altından aktığını gördüm, bu sebeple olacak ki uzun süreli oyun periyotlarında bilgisayarım kendini kapatıyor" diyerek yollayın. O zaman zorunda kalırlar.Aga alttaki vramlerin padleri kaymış resmen vram in yarısı boş padsiz çalışıyor
soğutma performansı güzel bu dikey kullanımda akma durumu Aero da var biliyordum ekstra sogutma için pedler arasına jel koyuyordular revize ettiler en son ama sanırım bu durum farklı eagle direk ped kendisi gibi duruyo . dikey kullanım konusunda haklısınGigabyte'ın ekran kartları gerçekten çok kötü durumda şu aralar, en son tercih edilecek marka oldular.
Garantide büyük ihtimalle sıcaklıklar normalse, "üreticinin kabul ettiği güvenli sınırlar içerisindedir" deyip; hiçbir şey yapmayacaklar.
9070XT'leri de çok kötü şu an. Reddit'de 10 konudan 1'i 9070XT Gigabyte ısınma sorunu. Adamların 3 aylık kartları 110 hotspot görüyor.soğutma performansı güzel bu dikey kullanımda akma durumu Aero da var biliyordum ekstra sogutma için pedler arasına jel koyuyordular revize ettiler en son ama sanırım bu durum farklı eagle direk ped kendisi gibi duruyo . dikey kullanım konusunda haklısın
reddite bi ara baya konu olmuştu çoğu ya da hemen hemen hepsi dikey kullanımdı benim gördüğüm AERO için özel olarak araştırmıştım ben ama akma durumunda sıcaklık vs sorun olmuyordu sadece goruntu dikkat etmek lazım ama9070XT'leri de çok kötü şu an. Reddit'de 10 konudan 1'i 9070XT Gigabyte ısınma sorunu. Adamların 3 aylık kartları 110 hotspot görüyor.
Gigabyte'da pad akma, macun pumpout şu sıralar çok sık yaşanıyor.
Rayına girene kadar bulaşmamak lazım.
Tabii, dikeyde artıyor. Sanırım son partilerinde kullandıkları padlerin fiziksel formu yumuşak bayağı. Dikeyde daha çok belli ediyor.reddite bi ara baya konu olmuştu çoğu ya da hemen hemen hepsi dikey kullanımdı benim gördüğüm AERO için özel olarak araştırmıştım ben ama akma durumunda sıcaklık vs sorun olmuyordu sadece goruntu dikkat etmek lazım ama
alev alevTabii, dikeyde artıyor. Sanırım son partilerinde kullandıkları padlerin fiziksel formu yumuşak bayağı. Dikeyde daha çok belli ediyor.
mesela bu arkadaş. yatay kullanıyor, ona rağmen 6 aylık kartın ısılarına bak.