Samsung 75qn70f Qled TV Alınır mı?

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
783
Bütçe
70000
Mağaza fiyatı 73k 7500 nakit iadesi var
Yanına soundbar alındığında 15k toplam iadesi var.

Tv+soundbar 68k ya gelmiş oluyor. Giriş seviyesi miniled olduğu sadece dikey karartma bölgeleri olduğu söylenmiş. Mağazada baktım, görüntüsü güzel görünüyor. Karanlıkta nasıl olur onu bilemiyorum. Ps5 oynamak için tv arayaşındayım sizce alınır mı?

Tv+soundbar 68k ya gelmiş oluyor. Giriş seviyesi miniled olduğu sadece dikey karartma bölgeleri olduğu söylenmiş. Mağazada baktım, görüntüsü güzel görünüyor. Karanlıkta nasıl olur onu bilemiyorum. Ps5 oynamak için tv arayaşındayım sizce alınır mı?
ev küçük ise o sundbar hiç kullanılmıyor ses çok verdigi için ama ev geniş ise gayet güzel ürün

2. ev küçük ise 75 çok büyük gelir 65 bakmanı tavsiye ederim evin m2 si geniş ise 75 iyi olur

ev küçük ise o sundbar hiç kullanılmıyor ses çok verdigi için ama ev geniş ise gayet güzel ürün

2. ev küçük ise 75 çok büyük gelir 65 bakmanı tavsiye ederim evin m2 si geniş ise 75 iyi olur
Salon geniş 43inç smart monitörü tv olarak kullamıyorum yetmiyor. Konsolun %60 ı boş

Salon geniş 43inç smart monitörü tv olarak kullamıyorum yetmiyor. Konsolun %60 ı boş
salon için 65 inç ideal eger salonda tv izleniyor ise izleme mesafene göre tv bak göz rahatlıgı için

salon için 65 inç ideal eger salonda tv izleniyor ise izleme mesafene göre tv bak göz rahatlıgı için
6 7 metre uzaklığım var 65 ile 75 arasındayım. 65 oled 75 miniled veya bütçe arttırıp 75 oled. Tam karar veremedim. Oled bariz daha kaliteli tabi ama pahalı.

6 7 metre uzaklığım var 65 ile 75 arasındayım. 65 oled 75 miniled veya bütçe arttırıp 75 oled. Tam karar veremedim. Oled bariz daha kaliteli tabi ama pahalı.
Bence Oled E gerek yok sürekli evde olmuyorsan 1-2 saat tv izleyip yatacaksan miniled veya qled daha mantıklı oled in avantajı bence benim düşüncem ps5 pro cihazın varsa gta 6 da renkler ve görüntü daha net olur ama oyun konsolun yoksa bence gereksiz oled çünkü türkyiede bulunan abonelik servisleri ve tv kanalları çok kalitesiz 4k sı bile 4k degil

Ps5 slim var hocam

Ps5 slim var hocam
o zaman dedigim gibi mini led veya qled 65 inç kovalamak daha mantıklı birde vadesiz taksit olmalıki ödeme planın olur azar azar öder tv nin sahibi olursun nakiti baglamazsın tertemiz iş olur

o zaman dedigim gibi mini led veya qled 65 inç kovalamak daha mantıklı birde vadesiz taksit olmalıki ödeme planın olur azar azar öder tv nin sahibi olursun nakiti baglamazsın tertemiz iş olur
tv ünitesini ölçüp tekrar bakacağım 65 inç aldığımda çok boşluk kalacaksa 75inç bakarız. 65inç tam sığacak olursa 65 alır geçeriz.

Hocam kenarda aydınlatmali eski teknoloji Edge Led kullanan Edge lit Mini diye satilan gercek Mini led olmayan, bölgesel karartma özelliği olmayan ( FALD) olmayan Tv yi, arkadan tam dizi aydınlatmalı bölgesel karatma özelliği ( FALD) olan gerçek QD-Mini led Tv si varken , üstelik daha özellikli, daha cok puan almış, kontrasti, siyah seviyesi, HDR parlaklığı daha iyi olan Tv varken neden Samsung qn70f alinir 🙂
Bak burada bir kullanıcı genç qn70f almış, yazdi, kenarlardan bir sürü ışık sızmaları var, ekranda homojenlik yok, Samsung normal demiş, değişim vermemiş, üstelik ölü piksel de vardı Tv de. Geçmişe biraz göz atın görürsünüz hocam.
Tcl 75c6k veya iffalcon 75u95a 64-65 k lara satılıyor Piyasada, arkadan tam dizi aydınlatmalı bölgesel karatma özelliği olan ( FALD) gerçek QD-Mini led Tv sidir.
65c6k, iffalcon 65u95a da 49-52 k lara zaman zaman satılıyor vatan internet magazasindaki gece indirimlerini, Amazon, Hepsiburada fiyatlarini takip edin.
Aradim buldum qn70f sorunu yaşayan gencin fotolarini...

Ekler

• 1000204807.webp
    1000204807.webp
    45.4 KB · Hit: 3
  • 1000204809.webp
    1000204809.webp
    60.3 KB · Hit: 4
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,075