Ddr5 Radeon RX 9060 XT Sistem Önerisi

Rhavenix

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
705
Bütçe
60000
şu an piyasada 9060xt sistemlerinden alınması en mantıklı olanı sizce hangisi yeğenime hediye almayı düşünüyorum yardımcı olabilir misiniz

hocam selamlar, pc hocası youtube kanalındaki görsel
satıcı gamers arena çok iyi yorumları yok ama pc hocası önerisi ve amazonda satıldığı için 9070xt kasasını aldım 9 gün önce aldım bugün gelecek. vade farksız 9 taksit seçeneği de mevcut. şu an için stoklar tükenmiş ama stokların yenileceği söylendi. takip edebilirsiniz.
1789447289699.webp

satıcı gamers arena çok iyi yorumları yok ama pc hocası önerisi ve amazonda satıldığı için 9070xt kasasını aldım 9 gün önce aldım bugün gelecek. vade farksız 9 taksit seçeneği de mevcut. şu an için stoklar tükenmiş ama stokların yenileceği söylendi. takip edebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
bugün mü yenilenecek stoklar

şu an piyasada 9060xt sistemlerinden alınması en mantıklı olanı sizce hangisi yeğenime hediye almayı düşünüyorum yardımcı olabilir misiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

baya iyi bu bikaç düzeltme yaptım ben. kendine göre ayarlayabilirsin

senin düzeltmelerinde mi gözüküyor linkte

https://www.itopya.com/phoenix-9060...413_1-30511_1-33768_1-26868_1-26819_1-33694_1
bu şekilde yaptım 1tb olsun sağlam olsun bir daha uğraşmasın gta rdr indirdi mi zaten yer kalmıyor

Alıntıyı görüntüle
5070 den itibaren 32 gb ram olması gerekirdi garip bir hazır sistem seti olmuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,896
Üyeler
204,279
Son üye
Nameless2603
Geri