ikinci el olur mu , mouse klavye kulaklık dahil miMerhaba arkadaşlar. 60 K bütçem var. Maalesef üzerine koyamam. Monitör dahil nasıl bir sistem toplayabilirim yardımcı olur musunuz?
Teşekkürler.
rtx 5060 lı sistemler var max önermeye utanıyorum parasını hakeden sistemler değilKredi kartına alacağım o yüzden ikinci el zor. Karta çekim yaptıracak ikinci el satıcıları vardır ama nerden bulacağız. Kısaca bana farketmez ikinci el olması ama kredi kartına da çekecek şahıs lazım. Ekipmanlarda olursa iyi olur olmazsa da idarelik elimde var sonrasında yükseltirim onları
detayları lazım hepsinin marka modelini sorarmısınız ,Bir mağazada ryzen 5 7500f msi 5060 8Gb 512 ssd 16 ram ve 27 inç 180 hz monitör 60k fiyat aldım beyaz sistem mantıklı mı
o adamlar işine geldiği gibi satıyor zamanında ürün alıcaktım parayı attım sizden önce birisi aldı dedi paramı geri attı başka zaman yine ürün alıcaktım o ürün opsiyonlandı dedi bana satmadı kısacası alıcı seçiyorlar çok da güvenmiyorum ben onlaraDetaylarını öğrenemedim instagramda pcstoreantalya varya duymuşsundur oradan paylaştılar sıfır olarak
Hmm belki yoğunluktan öyle şeyler olmuşturo adamlar işine geldiği gibi satıyor zamanında ürün alıcaktım parayı attım sizden önce birisi aldı dedi paramı geri attı başka zaman yine ürün alıcaktım o ürün opsiyonlandı dedi bana satmadı kısacası alıcı seçiyorlar çok da güvenmiyorum ben onlara
birde şöyle bir düşünce oldu bende acaba dedim ekran kartı yerine diğer parçaları yüksek tutsak ekran kartı 3050 felan olsa sonrasında ekran kartı yükseltmesi yapsam. Şuan ekran kartı başlangıç seviyesi de benim işimi görür. Diğer parçaları yüksek tutup sonrasında ihtiyacım olduğunda ekran kartı yükseltmesi de yapabilirim. Bu tarzda önerileriniz olur mudetayları lazım hepsinin marka modelini sorarmısınız ,
öyle yerlere pek güvenmem şahsenDetaylarını öğrenemedim instagramda pcstoreantalya varya duymuşsundur oradan paylaştılar sıfır olarak
taksitli almak istiyosun bu dediğin 2. elde sıkça var ama 0 ürünlerde böyle bulamazsın . fps oyunları oynayacaksın herhalde 7500f rtx 5060 sistem alabilirsin bide msı mag 255xf güzel giderHmm belki yoğunluktan öyle şeyler olmuştur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
birde şöyle bir düşünce oldu bende acaba dedim ekran kartı yerine diğer parçaları yüksek tutsak ekran kartı 3050 felan olsa sonrasında ekran kartı yükseltmesi yapsam. Şuan ekran kartı başlangıç seviyesi de benim işimi görür. Diğer parçaları yüksek tutup sonrasında ihtiyacım olduğunda ekran kartı yükseltmesi de yapabilirim. Bu tarzda önerileriniz olur mu
indirimden tek tek toplarsa test edemez bide şu sıralar pek indirim göremiyorumBence oralardan alma teker teker topla indirimlerden
En iyi sistemi öyle çıkarır birde her şeyin min 2 yıl garantisi yok muindirimden tek tek toplarsa test edemez bide şu sıralar pek indirim göremiyorum