❌İndirim Bitti! Poco M8 Pro 5G 12/512 24.999tl

Son FP nesil de gidiyor

2-3 gün önce 20999 tl idi bu
konu sahibi benim :

8 256 bitti stoklarda , sadece 12 512 kaldı bu fiyattan kaçırmamak lazım note 17 çıktığında fiyatları 2x yapacaklar
8+256 olandı.

artık bu fiyata şu ürünü sorgulamasınlar yahu. bakın bir daha 512 gb yi 50bin tl üstünde görürsünüz.

• Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
Çok az ürün. alan alır. sonra unutun.
dediğin doğru

konu sahibi benim :

8 256 bitti stoklarda , sadece 12 512 kaldı bu fiyattan kaçırmamak lazım note 17 çıktığında fiyatları 2x yapacaklar

dediğin doğru

Artık Xiaomi Satıcısında vs yok. norma satıcılar. onlar da yakında 30bine dayar ürünü.

konu sahibi benim :

dediğin doğru
pardon eyvallah bende almayı düşünüyordum ama hiç taksit yok 3-5 taksit koysalarmış keşke

Artık Xiaomi Satıcısında vs yok. norma satıcılar. onlar da yakında 30bine dayar ürünü.
xiaomi stoklarında kaldıysa 40 k yazar , ben 21 e aldım , en büyük sorunu aksesuar ı bulunmuyor , ama 15 t modelinin kırılmaz camı bu ürüne oluyor ( denendi onaylandı ) , bir de fabrikasyon plastik koruma o kadar inceki tırnağım olmasına rağmen çıkaramadım direk üstüne kırılmaz cam yapıştırdım yanlar hava içinde kaldı

pardon eyvallah bende almayı düşünüyordum ama hiç taksit yok 3-5 taksit koysalarmış keşke
21 e rakibi olmayınca taksit koymadılar muhtemelen

xiaomi stoklarında kaldıysa 40 k yazar , ben 21 e aldım , en büyük sorunu aksesuar ı bulunmuyor , ama 15 t modelinin kırılmaz camı bu ürüne oluyor ( denendi onaylandı ) , bir de fabrikasyon plastik koruma o kadar inceki tırnağım olmasına rağmen çıkaramadım direk üstüne kırılmaz cam yapıştırdım yanlar hava içinde kaldı

21 e rakibi olmayınca taksit koymadılar muhtemelen
taksit varki kredi ile alabiliyorsun. kredi kartı ile taksit beklemiyorsunuz herhalde. yasak çünkü.

Geri