Epik41
80+
- Reaksiyon skoru
- 57
- Bütçe
- 60000
Merhaba arkadaşlar,
2023 Nisan ayından beri iPhone 14 Pro Max 128 GB kullanıyorum. Cihazın genel durumundan memnunum ancak artık daha yeni ve güçlü bir Android telefona geçmeyi düşünüyorum.
Cihazımın özellikleri:
Telefonu satarsam üzerine bir miktar para koyup üst segment bir Android almak istiyorum.
Özellikle düşündüğüm modeller arasında:
Benim için önemli olanlar:
Siz benim yerimde olsanız 14 Pro Max'ı 40.000 TL'ye satıp hangi Android telefonu alırdınız?
Bütçeyi gerekirse biraz daha yükseltebilirim. Özellikle S26, OnePlus 15, Xiaomi 17 ve Honor Magic serisi arasında kalan varsa deneyimlerini paylaşırsa çok iyi olur.
Şimdiden teşekkürler.
2023 Nisan ayından beri iPhone 14 Pro Max 128 GB kullanıyorum. Cihazın genel durumundan memnunum ancak artık daha yeni ve güçlü bir Android telefona geçmeyi düşünüyorum.
Cihazımın özellikleri:
- iPhone 14 Pro Max 128 GB
- Pil sağlığı: %83
- Kozmetik durumu: temiz
- Daha önce açılmadı/tamir görmedi
- Yurt dışı cihazı ancak Türkiye'de pasaport kaydı yapılmış
- Şu anda 40.000 TL'ye alıcısı hazır
Telefonu satarsam üzerine bir miktar para koyup üst segment bir Android almak istiyorum.
Özellikle düşündüğüm modeller arasında:
- Samsung Galaxy S26 / S26 Ultra
- OnePlus 15
- Xiaomi 17 serisi
- Honor Magic serisi
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 kullanan diğer amiral gemileri
Benim için önemli olanlar:
- Yüksek performans
- PUBG ve oyunlarda yüksek FPS
- İyi pil ömrü
- Uzun yıllar güncelleme alması
- Kamera/video performansının iyi olması
- Mümkünse 14 Pro Max'tan daha hafif ve kompakt olması
- Türkiye'de sorunsuz kullanım
- Uzun süre kullanabileceğim, birkaç yıl sonra eskimiş hissettirmeyecek bir cihaz olması
Siz benim yerimde olsanız 14 Pro Max'ı 40.000 TL'ye satıp hangi Android telefonu alırdınız?
Bütçeyi gerekirse biraz daha yükseltebilirim. Özellikle S26, OnePlus 15, Xiaomi 17 ve Honor Magic serisi arasında kalan varsa deneyimlerini paylaşırsa çok iyi olur.
Şimdiden teşekkürler.