3685 TL'ye Atk Neptune N9 Ultra Kablosuz Gaming Kulaklık Alınır mı?

Bütçemi ve isteklerimi ayarladım, sizce bu kulaklık isteklerimi karşılıyor mu, satın alayım mı? Yoksa isteklerine ve bütçene göre şu kulaklık %100 daha iyi diyebileceğiniz bir öneri olur mu?

Bütçem 5.000-6.000 arası. Gözlük kullanıyorum. Gözlük çerçeveme, kulağıma, kafama baskı hiçbir şekilde yapsın istemiyorum. Uzun saatler konforlu şekilde kullanmak istiyorum. Rahatlıktan ödün vermek istemiyorum. LoL oynuyorum ve kablosuz arıyorum. Mikrofonda iyi olsun isterim.
Mchoose x9 aldım çok memnunum

dip ses sorununun çözüldüğünü görünce benimde alasım geldi n9 ultra

dip ses sorununun çözüldüğünü görünce benimde alasım geldi n9 ultra
Ben biraz araştırınca vazgeçtim, yabancı forumlarda hiç olumsuz yorum yok mesela fakat Türk incelemelerinde sponsor videolarda bile övülmemiş, konuşmalarından anlıyorum beğenmediklerini. :D Deri olması sıkıntı.

Ben biraz araştırınca vazgeçtim, yabancı forumlarda hiç olumsuz yorum yok mesela fakat Türk incelemelerinde sponsor videolarda bile övülmemiş, konuşmalarından anlıyorum beğenmediklerini. :D Deri olması sıkıntı.
Turk sponsorlar hic guven vermiyor hic izlemiyorum bile. Yeterli para vermediklerinden belki ovmuyorlardir. Bireysel kullanici deneyimleri daha degerli benim icin

Yayıncılık için alınabilir bir kulaklık mı? Ses olsun mikrofonu olsun iyi midir fiyatına göre bilgisi olan var mı

Geri