🔥İndirim Uferphile Desktop 100w Bluetooth Hoparlör

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alttaki heralde bass ayarlıyor onu full yapınca alttaki delikten fena hava geliyor. Ve arkasında harman yazıyor gerçekten harman kullanıyorlar ama ses kalitesi berbat. Bluetooth yüzünden olabilir mi acaba?

136748.webp

Ayrıca maalesef aux ile bağlama maalesef yok ikisi birbirine bağlı ve sadece 1 tane güç adaptörü var

Ekler

• 136748.webp
    136748.webp
    603 KB · Hit: 13
Son düzenleme:
Arkadaşlar telefona bağlayıp demedim sesi baya iyi hoparlörlerden pek anlamam ama çok hoşuma gitti ses kalitesi ama maalesef bilgisayarıma yeni bir Bluetooth adaptörü almam gerekecek :)

Arkadaşlar telefona bağlayıp demedim sesi baya iyi hoparlörlerden pek anlamam ama çok hoşuma gitti ses kalitesi ama maalesef bilgisayarıma yeni bir Bluetooth adaptörü almam gerekecek :)

Sadece kablosuz bağlantı olması gerçekten çok ilginç ya neden bir kablolu bağlantı koymazlar ki. Sesi kayıttan olduğu için tam kesin sonuca varamıyorum ama iyi duruyor gerçekten. Tam da hoparlör arayışındaydım acaba alsam mı kararsız kaldım. Sadece bluetooth ile bağlanabiliyor oluşu pek içime sinmiyor şu an. Emeğine sağlık bu arada..

Arkadaşlar son olarak tp link UB500 Bluetooth adaptörümün driverını güncelleyerek kötü ses sorununu çözdüm :) 3500tl daha iyisi var mı blm ama baya iyi sesi var Bluetooth kullanmak isteyenler için çook iyi çünkü bende Bluetooth hoparlör kullanıyordum hoşuma gitmesede arasındaki fark dağlar kadar son ses açınca yan apartman bile duyar bununla. Kapalı düğün salonu bile işleriniz:)

Sadece kablosuz bağlantı olması gerçekten çok ilginç ya neden bir kablolu bağlantı koymazlar ki. Sesi kayıttan olduğu için tam kesin sonuca varamıyorum ama iyi duruyor gerçekten. Tam da hoparlör arayışındaydım acaba alsam mı kararsız kaldım. Sadece bluetooth ile bağlanabiliyor oluşu pek içime sinmiyor şu an. Emeğine sağlık bu arada..
ben de edifier m60 düşünüyodum

ben de edifier m60 düşünüyodum
Edifier ben de baktım baya, galiba ondan alacağım ama şu hoparlör benzer ses sunuyorsa üzülürüm yani. O kadar kaliteli olmasını beklemem tabi ama tatmin ediyorsa yeterlidir benim için.

ürün çöp arkadaşlar
kullandınız mı?

deneyimimi paylaştım çöp demek abartı olur bence ilk denememde driver kurulu değil diye çok kötü sesi vardı ancak driver yükledikten sorna telefondaki gibi kalitesi arttı. tabii ki kablolu olsa eminim çook daha iyi olur ki uğraşmak isteyen bunu yapabilir çünkü harman marka hoparlör kullanıyor.

kullandınız mı?
kullanmama gerek yok etiketinden ve tipinden performansını anlarım anında çok para ve zaman harcadım ses sistemlerine

deneyimimi paylaştım çöp demek abartı olur bence ilk denememde driver kurulu değil diye çok kötü sesi vardı ancak driver yükledikten sorna telefondaki gibi kalitesi arttı. tabii ki kablolu olsa eminim çook daha iyi olur ki uğraşmak isteyen bunu yapabilir çünkü harman marka hoparlör kullanıyor.
bana adaptörünün resmini atabilir misin arkasındaki yazılarıyla birlikte. bir de monitörlerin arkasındaki etiketlerin resmini.

Son düzenleme:
kullanmama gerek yok etiketinden ve tipinden performansını anlarım anında çok para ve zaman harcadım ses sistemlerine

bana adaptörünün resmini atabilir misin arkasındaki yazılarıyla birlikte. bir de monitörlerin arkasındaki etiketlerin resmini.
Konuyu oku, infinity alpha 4020 oto hoparlörü

kullandınız mı?

Gecikme nasıl, test edebilir misin?

Son düzenleme:
Önemli olan alpha 4020'nin iyi bir hoparlör olup olmadığı. İyiyse ve kabin fena değilse işçilik mdf falan bedavaya geliyor.

Geri