bu varken alınmaz bence ama ekran isteyenler için çok da seçenek yok bu fiyataBuralar Ocypus konusu dolacak hazır olun.
Uzun zamanın ardından sonunda stokta. Amiral gemisi bir sıvı soğutucu, rakipleri 10 bin TL. 3.5 inç IPS ekran olması oldukça güzel ve istediğiniz GIF'i koyabiliyorsunuz. Arctic Liquid Freezer III Pro ile soğutma açısından kafa kafaya ama bu daha sessiz ve fan Arctic'te daha agresif çalışıyor. Ekrandan kaynaklı da çok daha mantıklı bu soğutucu. Sistem önerisi yaparken bu soğutucuyu kullanabilirsiniz.
Asıl güzel nimeti beyazıda aynı fiyat:
![]()
Ocypus Sigma L36 PRO Siyah 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
Ocypus Sigma L36 PRO Siyah 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Ocypus Sigma L36 PRO Beyaz 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
Ocypus Sigma L36 PRO Beyaz 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
İncelemesi:
![]()
Ocypus Sigma L36 PRO Review
The Ocypus Sigma L36 PRO is a 360 mm AIO that delivers solid to exceptional performance, depending on the platform. The 3.5" IPS display is sharp, the software is light, and the included alternative fan cable keeps noise in check. At its listed price and with a five-year warranty, it certainly...www.techpowerup.com
![]()
Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB Review
Arctic is expanding its AIO liquid cooler collection with the Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB. The cooler boasts a wider RPM range for its radiator fans, A-RGB lighting, and a proven high-performance design. You could say they took an already excellent product and made it better!www.techpowerup.com
![]()
Lian Li GA II Lite 360 Performance Review
Lian Li goes on the offensive against its competition with the GA II Lite 360 Performance AIO, delivering daisy-chained fans, hidden cables, stellar performance, and an outstanding warranty. It’s a near-perfect blend of everything you’d want in an all-in-one liquid cooler—and better yet, it...www.techpowerup.com
Yazılımı:
Alıntıyı görüntüle
Sistemde görünümü:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ocypus Display uygulamasından dilediğin gibi özelleştirebilirsin ekranı. Aydınlatmayı anakartın uygulamasından kullanabilirsin ben L-Connect ile kullanıyorum.Merhabalar bende sipariş ettim bugün fiyatından ötürü.
Ekrandaki aydınlatmaları vs nasıl değiştiriyoruz nereden ayarlıyoruz hocam?
Hocam L Connect uygulamasında ki gifler çeşitli mi mesela ben witcher ve got tarzı serileri seviyorum bu tarz içerikler mevcut mu?Ocypus Display uygulamasından dilediğin gibi özelleştirebilirsin ekranı. Aydınlatmayı anakartın uygulamasından kullanabilirsin ben L-Connect ile kullanıyorum.
L Connect üzerinden aydınlatmayı ayarlıyorum ben tüm bileşenlerim oraya bağlı, ekran için Ocypus Display kullanılıyor. İçerisinde hazır temalar var 30 adet civarında fakat istediğin videoyu yada ekran kaydını vb ekliyip üzerine yazı yazabiliyor veya dilediğin sıcaklık istatistiğini vb istediğin yazı fontuyla ekleyebiliyorsun çok akıcı ve sorunsuz çalışıyor.Hocam L Connect uygulamasında ki gifler çeşitli mi mesela ben witcher ve got tarzı serileri seviyorum bu tarz içerikler mevcut mu?
Çok sağolun hocam bilgileriniz içinL Connect üzerinden aydınlatmayı ayarlıyorum ben tüm bileşenlerim oraya bağlı, ekran için Ocypus Display kullanılıyor. İçerisinde hazır temalar var 30 adet civarında fakat istediğin videoyu yada ekran kaydını vb ekliyip üzerine yazı yazabiliyor veya dilediğin sıcaklık istatistiğini vb istediğin yazı fontuyla ekleyebiliyorsun çok akıcı ve sorunsuz çalışıyor.
Hocam birde hangi işlemciyi soğutuyorsunuz.Yükte performansı nasıl pompa sesi vs.L Connect üzerinden aydınlatmayı ayarlıyorum ben tüm bileşenlerim oraya bağlı, ekran için Ocypus Display kullanılıyor. İçerisinde hazır temalar var 30 adet civarında fakat istediğin videoyu yada ekran kaydını vb ekliyip üzerine yazı yazabiliyor veya dilediğin sıcaklık istatistiğini vb istediğin yazı fontuyla ekleyebiliyorsun çok akıcı ve sorunsuz çalışıyor.
Hocam bugün kurdum çalıştırdım. Ekran aydınlatması bazen kopukluk yaşıyor uygulamada gözükmüyor işlemci soğutucum. Geminiden yardım aldım bişeyler denedim ancak düzelmedi ayrı sorun devam ediyor. Bazen 15 dk sonra görüntü gidiyor bazen 1 saat sonraL Connect üzerinden aydınlatmayı ayarlıyorum ben tüm bileşenlerim oraya bağlı, ekran için Ocypus Display kullanılıyor. İçerisinde hazır temalar var 30 adet civarında fakat istediğin videoyu yada ekran kaydını vb ekliyip üzerine yazı yazabiliyor veya dilediğin sıcaklık istatistiğini vb istediğin yazı fontuyla ekleyebiliyorsun çok akıcı ve sorunsuz çalışıyor.