🔥İndirim Ocypus Sigma L36 Pro 360 Mm 3.5 İnç Ips Ekranlı Sıvı Soğutucu 5.508 TL!

2200'e düz modelini almıştım çok güzel sıvı soğutma, performans olarak aşırı iyi geldi hiç beklemiyordum geçici almıştım sonrasında rog veya arctic düşünüyordum gerek kalmadı.

Buralar Ocypus konusu dolacak hazır olun.

Uzun zamanın ardından sonunda stokta. Amiral gemisi bir sıvı soğutucu, rakipleri 10 bin TL. 3.5 inç IPS ekran olması oldukça güzel ve istediğiniz GIF'i koyabiliyorsunuz. Arctic Liquid Freezer III Pro ile soğutma açısından kafa kafaya ama bu daha sessiz ve fan Arctic'te daha agresif çalışıyor. Ekrandan kaynaklı da çok daha mantıklı bu soğutucu. Sistem önerisi yaparken bu soğutucuyu kullanabilirsiniz.

Asıl güzel nimeti beyazıda aynı fiyat:

İncelemesi:

Yazılımı:

Alıntıyı görüntüle
Sistemde görünümü:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
bu varken alınmaz bence ama ekran isteyenler için çok da seçenek yok bu fiyata

Kullanıyorum gayet memnunum.

Merhabalar bende sipariş ettim bugün fiyatından ötürü.
Ekrandaki aydınlatmaları vs nasıl değiştiriyoruz nereden ayarlıyoruz hocam?

Merhabalar bende sipariş ettim bugün fiyatından ötürü.
Ekrandaki aydınlatmaları vs nasıl değiştiriyoruz nereden ayarlıyoruz hocam?
Ocypus Display uygulamasından dilediğin gibi özelleştirebilirsin ekranı. Aydınlatmayı anakartın uygulamasından kullanabilirsin ben L-Connect ile kullanıyorum.

Ekler

• 123123.webp
    123123.webp
    76.9 KB · Hit: 37
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: RefX
Ocypus Display uygulamasından dilediğin gibi özelleştirebilirsin ekranı. Aydınlatmayı anakartın uygulamasından kullanabilirsin ben L-Connect ile kullanıyorum.
Hocam L Connect uygulamasında ki gifler çeşitli mi mesela ben witcher ve got tarzı serileri seviyorum bu tarz içerikler mevcut mu?

Hocam L Connect uygulamasında ki gifler çeşitli mi mesela ben witcher ve got tarzı serileri seviyorum bu tarz içerikler mevcut mu?
L Connect üzerinden aydınlatmayı ayarlıyorum ben tüm bileşenlerim oraya bağlı, ekran için Ocypus Display kullanılıyor. İçerisinde hazır temalar var 30 adet civarında fakat istediğin videoyu yada ekran kaydını vb ekliyip üzerine yazı yazabiliyor veya dilediğin sıcaklık istatistiğini vb istediğin yazı fontuyla ekleyebiliyorsun çok akıcı ve sorunsuz çalışıyor.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: RefX
L Connect üzerinden aydınlatmayı ayarlıyorum ben tüm bileşenlerim oraya bağlı, ekran için Ocypus Display kullanılıyor. İçerisinde hazır temalar var 30 adet civarında fakat istediğin videoyu yada ekran kaydını vb ekliyip üzerine yazı yazabiliyor veya dilediğin sıcaklık istatistiğini vb istediğin yazı fontuyla ekleyebiliyorsun çok akıcı ve sorunsuz çalışıyor.
Çok sağolun hocam bilgileriniz için

idefix te world karta kampanya var.5000 üzerine 1000 tl world puan bide 6 taksit yapıyor 4938 TL ye geliyor.Alacağım sanırım
Hocam birde hangi işlemciyi soğutuyorsunuz.Yükte performansı nasıl pompa sesi vs.

Hocam bugün kurdum çalıştırdım. Ekran aydınlatması bazen kopukluk yaşıyor uygulamada gözükmüyor işlemci soğutucum. Geminiden yardım aldım bişeyler denedim ancak düzelmedi ayrı sorun devam ediyor. Bazen 15 dk sonra görüntü gidiyor bazen 1 saat sonra

Geri