🔥İndirim Uferphile Desktop 100w Bluetooth Hoparlör

@bixart teşekkür ederim.
Evet arkadaşlar 2x50watt toplamda 100Watt RMS ile sattıkları bu alet maks 36 Watt rms'e sahip yukarıda belirttiğim üzere ki amfi verimliliği göz önüne alırsak 2x12 falandır bunu gücü 25watt rms den fazla değildir geçmiş olsun. Zaten son seste distorsiyon yapıyordur, distorsiyonsuz da 10 wattlarda falan anca dinlersiniz.

Ekler

• watt.webp
    watt.webp
    570 KB · Hit: 23
Hocam bu arada ben m60 modeline de bakmıştım, onun hakkında ne düşünüyorsun?
m60 dinlemedim ama özelliklerini biliyorum ordan çıkarım yaparsam donanımda m60 da rca ve trs portları yok direk dijital alıyor sesi type c ile bence büyük artı. M60 da ses seviyesi daha yüksek ama dediğimiz dup dup mid bas daha zayıf olur mr3 ye göre. Yani çok arada bir durum ama ben yine de mr3 alırdım daha flat referans bir ses veriyor diye, masam küçükse ve ilerde subwoofer alacaksam ve sadece pc'ye bağlaycaksam m60 tercih ederdim. Önemli olan bence yer ya, yerin varsa mr3 al yoksa m60 al.

Inline booster kullanıyor musun, preampindem çok memnun değilim diye soracaktım phantomun açık olduğunu gördüm
hocam daha 2 haftadır falan benimle her şeyi daha yeni yeni oturtuyorum oturup kurcalayacagım vaktim olmadı gitarimi elektro akustige yukselttım mikrofonu vs zaten set 2i2 seti olarak aldım hepsini su an sadece kulaklıgını kullanmıyorum tavsiye alabilirim hatta dikkat etmem gereken bir sey varsa

hocam daha 2 haftadır falan benimle her şeyi daha yeni yeni oturtuyorum oturup kurcalayacagım vaktim olmadı gitarimi elektro akustige yukselttım mikrofonu vs zaten set 2i2 seti olarak aldım hepsini su an sadece kulaklıgını kullanmıyorum tavsiye alabilirim hatta dikkat etmem gereken bir sey varsa
Headphone outputu 50ohm empedansa sahip, eğer direct monitoring yapacaksan düşük empedanslı kulaklıklardan kaçınmanı tavsiye ederim. Sesi olumsuz yönde değiştiriyor, onun dışında çok iyi cihaz.

m60 dinlemedim ama özelliklerini biliyorum ordan çıkarım yaparsam donanımda m60 da rca ve trs portları yok direk dijital alıyor sesi type c ile bence büyük artı. M60 da ses seviyesi daha yüksek ama dediğimiz dup dup mid bas daha zayıf olur mr3 ye göre. Yani çok arada bir durum ama ben yine de mr3 alırdım daha flat referans bir ses veriyor diye, masam küçükse ve ilerde subwoofer alacaksam ve sadece pc'ye bağlaycaksam m60 tercih ederdim. Önemli olan bence yer ya, yerin varsa mr3 al yoksa m60 al.
Teşekkür ederim hocam, yerim var masada sorun yok. O zaman ben mr3 ile devam edeyim. Hedefim yüksek ses değil zaten sadece PC de kullanacağım bu arada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,902
Üyeler
203,618
Son üye
Can MANA
Geri