Android Vivo X300 Pro Mu, Oppo Find X9 Pro Mu, Honor Magic 8 Pro Mu, Vivo X300 Mü, Xiaomi 17 mi?

Vivo X300 Pro mu, Oppo Find X9 Pro mu, Honor Magic8 Pro mu?

• Vivo X300 Pro

Oylar: 9 31.0%
  • Oppo Find X9 Pro

Oylar: 7 24.1%
  • Honor Magic8 Pro

Oylar: 9 31.0%
  • Vivo X300

Oylar: 0 0.0%
  • Xiaomi 17

Oylar: 4 13.8%

• Oy kullanan toplam üye
    29
Reaksiyon skoru
101
Bütçe
75000
Siz olsanız bu beş model arasından hangisini tercih ederdiniz?

Özellikle bu telefonlardan birini kullanan arkadaşlar varsa, kendi deneyimlerini de yazarsa çok iyi olur. Kamera, batarya veya yazılım tarafında diğerlerinden belirgin şekilde iyi olduğunu düşündüğünüz bir model var mı?

Ankette oy kullanıp nedenini de yazarsanız çok yardımcı olur. 🙂

Son düzenleme:
magic 7 pro kullanıyorum çok memnunum 8 pro öneririm 65 e düşmüştü hafta sonu o fiyata yakalarsan harika cihaz

magic 7 pro kullanıyorum çok memnunum 8 pro öneririm 65 e düşmüştü hafta sonu o fiyata yakalarsan harika cihaz
Vivo X300 Pro , kendi sitesinde indirim ile 75K civarına düşüyor .

Ek olarak Vivo X300 modeli'de 60K civarına düşüyor , kompaklık açısından ve f/p açısından mantıklı kalıyor .

Honor Magic8 Pro 60-65K aralığını görürse mantıklı kalır mı bilemiyorum .

65K ya Magic 8 Pro en mantıklı tercih.
50K ya Nubia Z80 Ultra düşse de ucuza telefon alabilsek

Oppo Find x9 pro kullanıyorum gayet memnunum. Bana göre colorOs şuan en iyi android işletim sistemi pişman etmez

Oppo Find x9 pro kullanıyorum gayet memnunum. Bana göre colorOs şuan en iyi android işletim sistemi pişman etmez
ColorOS çok güzel evet ama fiyat konusunda çok kötü oppo indirime çok girmiyor .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

65K ya Magic 8 Pro en mantıklı tercih.
50K ya Nubia Z80 Ultra düşse de ucuza telefon alabilsek
Qualcomm Snapdragon 8 Elite Gen 5 , X300 Pro'da olsaydı yok satardı ama maalesef 9500 kullanmışlar ne anladın pro olmasından :shy:

kamera konusunda üzer gibi daha çok oyun odaklı bir telefon :)
Tek eksik yanı kamerası oluyor aslında. Yinede 50k gibi bir fiyata kamerası üzmez kamerası iyi rakipleri 65k dan başlıyor.

58k dan düşmesi lazım o yüzden

Tek eksik yanı kamerası oluyor aslında. Yinede 50k gibi bir fiyata kamerası üzmez kamerası iyi rakipleri 65k dan başlıyor.

58k dan düşmesi lazım o yüzden
SAR değerleride güzelmiş he :D

1789509386009.webp

Bu paralara samsung harici android almak büyük iş. Çektiğin fotoğrafı sosyal medyaya atacaksan ios harici çok bir olayı yok kamerasının iyi olmasının, yok ediyor kaliteyi. Paranın yettiği en iyi iphone u al sosyal medyaya atacaksan. Ha oyunsa amac bilemem. 2. Elde bunları yok parasına satarsın.

Bu paralara samsung harici android almak büyük iş. Çektiğin fotoğrafı sosyal medyaya atacaksan ios harici çok bir olayı yok kamerasının iyi olmasının, yok ediyor kaliteyi. Paranın yettiği en iyi iphone u al sosyal medyaya atacaksan. Ha oyunsa amac bilemem. 2. Elde bunları yok parasına satarsın.
Hocam sosyal medya konusunda iPhone'un bazı uygulamalarda avantajı olduğu doğru, özellikle video ve uygulama içi kamera optimizasyonunda. Ama “Android'de iyi kameranın pek bir olayı yok” kısmına çok katılmıyorum.

Sonuçta bu telefonların kamerası sadece Instagram'a fotoğraf atmak için kullanılmıyor. Fotoğrafın kendi kalitesi, video, gece çekimi, zoom, portre ve günlük kullanımda da ciddi farklar var. Sosyal medyada uygulamanın görüntüyü sıkıştırması ayrı konu.

1.el tarafında da marka ve modele göre ciddi fark oluyor. Her Android'i “yok pahasına satılır” diye değerlendirmek bence doğru değil.
Ben açıkçası bu 5 telefonu sadece iPhone-Android ayrımıyla değil; kamera, video, batarya, performans, yazılım, güncelleme desteği ve 2. el değeriyle birlikte değerlendirmeyi daha mantıklı buluyorum. 🙂

X300 Pro.

Geri