Hocam hp neden alınmaz hp yi uygun fiyatlı olduğundan alacaktım da excalibura göreKardom HyperX Omen Öneririm kardom en fiyat-performans olarak bu olur kardom. 24GB DDR5 (1x24) Ram var R5 240 İşlemci var kardom ve RtX 5050 8GB 55W Ekran kartı var. Kardom ciddili diyorum eğer dediğin gibi CS2 - Valorant veyahutta PUBG tarzı oyunlar oynamak için istiyorsa bu güzel olur. Mamafih AAA+ oyun oynayıp ultra da oynamak isterse olmaz. Ama STALKER 2 - Crysis 3 RE - Wukong vb. oyunları orta-yüksek oynamak istiyorsa ve yeni nesil dlss farkını da tatmak istiyorsa en temizi bu derim kardom net. HP alınmaz derim normalde ama elemanların bu cihazı cidden başka tam f/p bir ürün kardom. Kardom herkes bilir burada kendimin satın almayacağı bir şeyi önermem bu cihazı ben gözüm kapalı alırdım kardom. Oyun testlerini de buradan izleyebilirsin kardom.
kardom excalibur ile hp kıyaslarsan tamam hp derim kardom. Mamafih ben excalibur diye hafsalamda vücu ettirmedim kardom. Ammavelakin kardom icraat suküt eder ise ikbalin haseti sert olur kardom. HP nin yetkili servisinde adamlar (biz) direkt gelen cihaza kullanıcı hatası vs diyorduk marka politikası gibi bişi diye düşünüyorum. İstediğin yerden bak kardom hyperx omen modelleri haricinde cidden al diyeceğim cihazı yok kardom. Bak memnun etmez demiyorum kardom victus kullanan arkadaşım var lakin bozulursa veya bişi olursa garantiden destek bekleme kardom. Ondan diyorum ve 0 ürün bile alsan 16ıncı günde elinde kalsa kardom sana 0 cihaz veya iade yapmazlar kardom. Çoğu marka bunu esnetir 1-2 gün kardom. Hadi bunu da geç kardom adamların hatası olan bişi için bile göndersen onlara kardom inan bana senin hatan diyecekler. Bundan önermiyorum kardom.Hocam hp neden alınmaz hp yi uygun fiyatlı olduğundan alacaktım da excalibura göre