Çözüldü✓ 1440p Monitör Öneriniz Varmı?

8 ölü piksel 1 sıkışmış piksel sebepli değişime gönderdim adilik yapıp para iadesi yaptılar
2 gündür kullanıyorum 8k ya aldım geçen cuma indiriminde korktuğum bir şeydi ölü piksel falan ama çok şükür kusursuz çıktı. Büyük şanssızlık yaşamışsın.

8 ölü piksel 1 sıkışmış piksel sebepli değişime gönderdim adilik yapıp para iadesi yaptılar
baya fazlaymış en azından paranı almışsın ben de böyle bir sorun olmaz umarım 3 tane alıcam fazlasıyla uğraştırır bir sıkıntı olursa
ayrıca bildiğin bir srounu falan var mı konu cok dagılmadan sorayım cevabın için teşekkürler

baya fazlaymış en azından paranı almışsın ben de böyle bir sorun olmaz umarım 3 tane alıcam fazlasıyla uğraştırır bir sıkıntı olursa
ayrıca bildiğin bir srounu falan var mı konu cok dagılmadan sorayım cevabın için teşekkürler
Doğru düzgün kullanamadım ki sorunu tespit edeyim teslim aldım kurdum 5 dakikada 8 ölü piksel gördüm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 gündür kullanıyorum 8k ya aldım geçen cuma indiriminde korktuğum bir şeydi ölü piksel falan ama çok şükür kusursuz çıktı. Büyük şanssızlık yaşamışsın.
Son 4 haftadır aldığım monitörlerin hepsi ölü pikselden iade veya değişime gitti

Srgb 99 diyo daha iyisi yok gibi
Dibimdeki vatandan alacam bu sefer fakat ordada 10000tl girmişler fiyatı 😅 sanırım tuf vg27aqe5a modeli önerdilerdi onu alacam ya da vg27aql5a alacam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Lg son zamanlardaki vukuatları sebepli soğuttu kendisinden

Reis bak şimdi 2 aydır uzun araşdırmalarımdan sonra F\P olarak en iyi İPS Monitör lerden ASUS Rog marka bir tane kendime aldım 12k ya 255hz senin 9k bütçene uygun bu iki monitörü tavsiyye ederim en iyi İPS modellerdir bütçeleri fazla görüne bilir amma indrimle 7 k ya bile düşdü şu LG marka monitör ve inanılmaz iyi AOS panel tipi ve özelliklere sahib Philips ise 9 k ya kadar düşdü

Philips Evnia 27M2N3501PA/00 27

LG UltraGear G6 27G640A-B 27

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,396
Üyeler
203,411
Son üye
ens1234
Geri