karakartal
80+
- Reaksiyon skoru
- 74
buraya yıllar önce kayıt olmuştum daha son bir kaç aydır aktif kullanıyorum ara ara giriyorum ama reaksiyon skorum aynı gibi millet nasıl 4 binlerde falan yapıyor
Bak beğendim 60 oldu böyle artiyorburaya yıllar önce kayıt olmuştum daha son bir kaç aydır aktif kullanıyorum ara ara giriyorum ama reaksiyon skorum aynı gibi millet nasıl 4 binlerde falan yapıyor
beğeni gelince mi artıyor yoksa sorulara yorum vs atılınca da oluyor mu ben mesela başkalarına da yanıt veriyorum sorularıma yanıt da geliyorBak beğendim 60 oldu böyle artiyor
Begen kısmından herhangi bir emoji koysan artıyor yalnizcabeğeni gelince mi artıyor yoksa sorulara yorum vs atılınca da oluyor mu ben mesela başkalarına da yanıt veriyorum sorularıma yanıt da geliyor
anladım peki bu bronz vs leveller ona göre mi değişiyor ve hep kalıcı mı oluyor reaksiyon skoru sıfırlanmıyoe belli bir süre sonra değil miBegen kısmından herhangi bir emoji koysan artıyor yalnizca
Hayır sifirlanma yok. Rütbe sistemi mesaj sayısına göre değişiyor. Sayılar buradaanladım peki bu bronz vs leveller ona göre mi değişiyor ve hep kalıcı mı oluyor reaksiyon skoru sıfırlanmıyoe belli bir süre sonra değil mi
anladım gönderilere attığım mesajlar sayesinde rütbe yükseliyor ben reaksiyona göre zannediyordum teşekkürlerHayır sifirlanma yok. Rütbe sistemi mesaj sayısına göre değişiyor. Sayılar burada
Forumumuzdaki rütbeleri ve gereksinimlerini merak edenlerin fazla olduğunu gördüm. Buradaki rütbelere zamanla yeni eklemeler yapılacak tabii ki.
Forumumuzdaki Rütbeler ve Gereksinimleri
80+ Bronze = 500 Mesaj
80+ Silver = 2000 Mesaj
80+ Gold = 5000 Mesaj
80+ Platinum = 10000 Mesaj
80+ Titanium = 20000 Mesaj
Önemli NOT1: Rütbeler anında gelmez, her saati 20 geçe otomatik olarak yenilenmektedir.
Önemli NOT 2: Rütbe yükseltmek için spam yorum yapan yorum sahipleri forumumuzdan sınırsız olacak şekilde uzaklaştırılır.